Peyton Manning ::Pre 20god 3. sad u finalu, svaka cast..mi mozemo da sanjamo o tome
mozda nas uspeh komšija natera da razbucamo menadzersku mafiju i postavimo prave trenere da rade sa decom.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ko osvaja WC 2018
Peyton Manning ::Pre 20god 3. sad u finalu, svaka cast..mi mozemo da sanjamo o tome
kb8 ::Bome, koliko god ću se veselit kad osvojimo u nedjelju Kipić, tu smo isti, Lakersi i Ninersi su ipak prije svega...
Da, mozda jednom i prestanu manageri da nam sastavljaju tim, a igraci konacno proigraju i krenu da ginu.dr.dule ::Peyton Manning ::Pre 20god 3. sad u finalu, svaka cast..mi mozemo da sanjamo o tome
mozda nas uspeh komšija natera da razbucamo menadzersku mafiju i postavimo prave trenere da rade sa decom.
dr.dule ::kb8 ::Bome, koliko god ću se veselit kad osvojimo u nedjelju Kipić, tu smo isti, Lakersi i Ninersi su ipak prije svega...
49ers samo sto nisu aktivirali momke sa plandovanja.
dr.dule ::u nedelju ce nositi tradicionalne dresove. nema potrebe da ekipe igraju sa rezervnim garniturama.
koliko je cena tih crnih majci?
To je tokb8 ::Daleko od toga da nisam ponosan, da ne skačem, da se ne veselim i tako to al je'ote, zadnjih 5 naslova Lakersa ja sam plako od sreće, danima sam lebdio okolo naokolo, iz Lakers mrčndajza se nisam skido...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu