Odmah vadi utoku Kosticu...nema cekanja.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Peyton Manning ::Odmah vadi utoku Kosticu...nema cekanja.
Liverpool FC ::Izbacio me sa predavanja kad sam to rekaoi nije hteo da mi da da se potpisem
Forsyth je zaista genije,ima rijetku moc da te navede da odlutas.Nevjerovatan analiticar sa darom za fikciju.Raising Arizona ::Prelepa tema, i pridruzujem se grupi koja zali sto ne cita vise, iako je mozda u mogucnosti da posveti vremena dobroj knjizi...
Omiljeni autor mi je Frederik Forsajt, pisac politickih i ratnih romana i novela, koji me je osvojio sa svojim "Osvetnikom", a zatim redom sa "Avganistancem", "No comebacks" i drugim romanima i pricama.
Covek je u stanju da koristeci svoje obimno znanje o svetskom poretku, politici i vojnim tajnama, sklopi tako realnu pricu koja je ustvari izmisljena ali vam ostaje u podsvesti ubedjenje da se upravo to dogodilo.
viking ::Liverpool FC ::Izbacio me sa predavanja kad sam to rekaoi nije hteo da mi da da se potpisem
![]()
![]()
odstraniti nekoga sa casa jer je procitao knjigu
...kakva su ovo vremena i kakvi su ovo profesori...ja bi otisao pravo kod ministra prosvete
kazi koja glupost...pa nadji mi dva istoricara koji ce da se sloze u svim istorijskim tvrdnjama. Pocnimo od onog da pobednik pise istoriju...pa do drzavnih interesa ( npr Grcka i Makedonija oko Ace i imena MK )DANIJEL BL ::viking ::Liverpool FC ::Izbacio me sa predavanja kad sam to rekaoi nije hteo da mi da da se potpisem
![]()
![]()
...kakva su ovo vremena i kakvi su ovo profesori...ja bi otisao pravo kod ministra prosvete
ništa neobično .....knjiga se očito kosi s profesorovim viđenjem istorije
+1viking ::kazi koja glupost...pa nadji mi dva istoricara koji ce da se sloze u svim istorijskim tvrdnjama. Pocnimo od onog da pobednik pise istoriju...pa do drzavnih interesa ( npr Grcka i Makedonija oko Ace i imena MK )DANIJEL BL ::viking ::Liverpool FC ::Izbacio me sa predavanja kad sam to rekaoi nije hteo da mi da da se potpisem
![]()
![]()
ništa neobično .....knjiga se očito kosi s profesorovim viđenjem istorije![]()
tonykzr ::Jel ko pročitao ovo?
![]()
Sirmium Samurai ::Markez je tata! Nadam se da si procitao 100 godina samoće.
Liverpool FC ::irfantial
dobrodosao na NFLFS,zelimo ti lep provod i ugodan boravak na nasim stranicama.
poz
tonykzr ::Jel ko pročitao ovo?
![]()
Liverpool FC ::irfantial
dobrodosao na NFLFS,zelimo ti lep provod i ugodan boravak na nasim stranicama.
poz
Freak ::Ja sam prerasli zaljubljenik u zanr epske fantazije i u tom duhu cu preporuciti remek delo Dzordz RR Martina "Song of Ice and Fire" (Pesma leda i vatre) - Ovo delo se sastoji iz do sada objavljene 4 knjige a bice ih ukupno 7. Prica je smestena u izmisljeno kraljevstvo i ne vrti se oko stalnog motiva borbe dobra i zla vec oko borbe nekoliko porodica za tron. Prica je dosta bliza realnosti ali ima dovoljnu dozu fantastike da bi se svrstala u taj zanr. Ko ima vremena i voli ovaj zanr ovo delo spada u sam vrh po svojoj kompleksnosti likova i razlicitih zapleta (svaka knjiga ima 500+ strana).
P.S. U aprilu izlazi visokobudzetna serija u produkciji HBO-a pod nazivom "Game of Thrones" - ovo je inace naslov prve knjige u serijalu i preporucujem da procitate knjigu pre pocetka serije
Pa sto nas ne obavestavas?Sirmium Samurai ::Dobro, provalili ste me... Tonyk izdajice!![]()
Peyton Manning ::Jel citao neko "Vreca kostiju"-Stiven King?
Meni se bas dopala knjiga...
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|