Hajde da se prebrojimo ko hoce i moze.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Meni JJ i Bo uopste ne deluju kao losije opcije. Mozda nesto nizi plafon nego prva trojica, ali mislim da JJ i Bo imaju visi pod, da tesko mogu biti 100% bust.Zver ::Približava se ovo čudo...
Lično bih voleo da ovi moji trejduje gore na treće ili četvrto za Maye-a, koliko košta da košta. Ako to ne mogu nek uzmu jednog od tri risivera na no.6 i nek rade normalan draft kako im se otvori pa šta i kako ispadne. Samo da ne uzimaju na silu neke Džej Džej Mekartije ili Bo Niksove.
Zver ::Lično bih više voleo da to bude Rome Odunze, ali neću padati u amok ako bude Nabers.
Što se tiče ovog prvog, QB-a uzimaš visoko i trejduješ resurse jer loviš visok plafon, a ne visok pod. Maye verovatno ima najviši plafon od cele generacije, ali mu je pod neki Josh Rosen nivo.
I moje misljenje je bazirano na onom sto cujem u podcastu, procitam na NFL draft profile i evenutalno pogledam neki highlights.Zver ::Jasno ti je da ja ne gledam koledž film pa da na osnovu toga formiram mišljenje, sve ovo što pišem je nešto što su drugi rekli i ja pokupio usput.
Nabers ima neke crvene zastavice van terena, a i ne sviđaju mi se neke stvari koje je pričao. Kad su ga pitali šta misli o tome da bi ga Giantsi mogli draftovati, iz onog što je pričao bukvalno već vidi sebe kao glavnu zvezdu i najvažnijeg igrača, e pa ne može, moraš prvo da zaslužiš tako nešto.
Sviđa mi se Odunze što je pokidao kombajn, bukvalno je sve radio što se tražilo, pokidao pro day takođe.
I na kraju, mislim da se više uklapa u ono što nama treba. Contested catch freak. Nabers je kažu više slot,
Zver likes this post
mardok likes this post
U teoriji mogu dobiti Jordan Love nakon par godina ucenja iza Cousins. Ali Pennix nije bas najmladji prospekt i imao je teske povrede, tako da pitanje sta su hteli..Zver ::Zašto su ovi draftovali Peniksa?
Peyton Manning ::U teoriji mogu dobiti Jordan Love nakon par godina ucenja iza Cousins. Ali Pennix nije bas najmladji prospekt i imao je teske povrede, tako da pitanje sta su hteli..Zver ::Zašto su ovi draftovali Peniksa?
Mozda im se ne dopada nesto oko oporavka Cousina, mada ni to nema logike jer su mu vec dali toliko velik garantovan ugovor
Ma da, ima bas dosta igraca koji su level kraja prve runde...moguce da ce biti jos neki trejdova na pocetku druge rundemardok ::Ima dosta da se probere od preostalih igraca.
Bar jedan top DT, par CB, WR... Jackson Powers-Johnson je moja zelja.
Ali Kool Aid kao jedan od boljih press CB je logican izbor.
U teoriji nije prekasno jer danas sportisti lagano igraju do 40...videcemo. Zato je NFL draft zabavan, uvek bude ovako neki random pickZver ::Peyton Manning ::U teoriji mogu dobiti Jordan Love nakon par godina ucenja iza Cousins. Ali Pennix nije bas najmladji prospekt i imao je teske povrede, tako da pitanje sta su hteli..Zver ::Zašto su ovi draftovali Peniksa?
Mozda im se ne dopada nesto oko oporavka Cousina, mada ni to nema logike jer su mu vec dali toliko velik garantovan ugovor
Imaće 27 godina kad Kazins završi ugovor, kontam da je to previše da bi se tada postao starter.
Idi na stranu : 1, 2, 3
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|