NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Offseason 2023/24 - Opšta diskusija (pijaca, dojave, šuškanja, tračevi i ostalo)

+10
klodovik
Zver
dr.dule
SymphonyX
mardok
Peyton Manning
Danijel Lg
markosto
Miki HOF
kb8
14 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Ići dole  Poruka [Strana 9 od 9]

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Mašala...

Offseason 2023/24 - Opšta diskusija (pijaca, dojave, šuškanja, tračevi i ostalo) - Page 9 Lakers10

There is a lot more Lakers history to be written, and it’s going to be written by new players and new coaches.

markosto

markosto
Hall of Fame
Hall of Fame

Možda i više, 100mil ovde, 80 onde, a čekamo Burowa i još neke.

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

Lajavi jos nije dobio novu kucu. ocigledno ce morati da se resetuje kao Orlando Braun i da prihvati ponudjeno. jedno 12miliona po sezoni i to ugovor na 2 godine maksimum.

Offseason 2023/24 - Opšta diskusija (pijaca, dojave, šuškanja, tračevi i ostalo) - Page 9 9203328

Jones MVP SB 2024

markosto

markosto
Hall of Fame
Hall of Fame

NFL expected to finalize multi-year extension for Roger Goodell to remain commissioner

Koliko je garantovano? LOL

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Koliko god Čika Gudel kaže...

Offseason 2023/24 - Opšta diskusija (pijaca, dojave, šuškanja, tračevi i ostalo) - Page 9 Lakers10

There is a lot more Lakers history to be written, and it’s going to be written by new players and new coaches.

markosto

markosto
Hall of Fame
Hall of Fame

Ja sam lepo davno rekao da se prijavimo NFL-u kao prosvetitelji NFL misli u Evropi i mi dobijemo nešto.
Makar karte za utakmicu u Evropi.

Steelers

Steelers
Creative Team
Creative Team

markosto ::Ja sam lepo davno rekao da se prijavimo NFL-u kao prosvetitelji NFL misli u Evropi i mi dobijemo nešto.
Makar karte za utakmicu u Evropi.
ti si zesce prosvijetljen

Offseason 2023/24 - Opšta diskusija (pijaca, dojave, šuškanja, tračevi i ostalo) - Page 9 Tim

kb8

kb8
Moderator
Moderator

The New York Jets sent Elijah Moore, who requested a trade midway through the 2022 season, to the Cleveland Browns for the No. 42 pick, according to Yahoo Sports' Jori Epstein and confirmed by the Browns. New York also sent their own No. 74 to Cleveland in the deal.

Konačno se Zeleni i ovog riješili...

I to ga poslaše u Govnjive...

Nice move...

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Solidan je on WR, ako Watson bude dobar bar 70% kao pre, moze Moore biti late draft kradja u fantasy

http://nfl.com/

kb8

kb8
Moderator
Moderator

NFL reportedly considering flex scheduling for 'Thursday Night Football'

Bude Amazon podebljo ovo na 2 milijarde godišnje i prijedlog prolazi...

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 9 od 9]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu