odavno kasiljas nije onaj stari, svaka cast morati
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Spartacus ::Jebote, zar cu za Katalonce morati da navijam u finalu?![]()
@dr.dule ::Juve dobija finale na dobro poznati italijanski smek
bilo bi lepo, posto u finalu igraju protiv verovatno najboljeg tima i sigurno najodvratnijeg@dr.dule ::Juve dobija finale na dobro poznati italijanski smek
@Zona do trona ::@dr.dule ::Juve dobija finale na dobro poznati italijanski smek
Juve ce dobro proci ako ne dobije 3 komada u finalu.
@dr.dule ::@Zona do trona ::@dr.dule ::Juve dobija finale na dobro poznati italijanski smek
To ces gledati u mikijevom almanahu
@Zona do trona ::@dr.dule ::@Zona do trona ::@dr.dule ::Juve dobija finale na dobro poznati italijanski smek
To ces gledati u mikijevom almanahu
Samo jos da objasnis sta ce muceni Kjelini da uradi kada se trio Barse u napadu zaleti na njega? I kako ce Pirlo kontrolisati igru u vezi kada nema snage za vise od 60 minuta?
Nikada nisam prepotentan i ne potcenjujem protivnika u velikim mecevima,ali ja bih bio sokiran ako bi se Barsa mucila u finalu.
Pogotovo sto nema teoretske sanse da Barsa potceni Juve i udje u mec opusteno.
Da ne ureknem,ali Mesi ce postati GOAT kao Jordan u kosarci ako Barsa osvoji jos jednu tripl krunu.
@dr.dule ::Sad videh tu tvoju najavu finala i kao reklamu za novi broj casopisa zona sumraka
@Peyton Manning ::bilo bi lepo, posto u finalu igraju protiv verovatno najboljeg tima i sigurno najodvratnijeg@dr.dule ::Juve dobija finale na dobro poznati italijanski smek
svaka njima cast na igri, volim ja da ih gledam, al ne volim kad pobedjuje ciganska mahala
nisam ja navijac Reala, samo ih gotivim i to posebno zbog CR, al ima sigurno 4-5 timova za koja cu navijati pre nego za Real@Danijel Lg ::ne znam sta da kazem
pa još navijač reala da to kaze
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|