Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 11 ... 21
vidi ja ih mrzim sigurno vise nego ti, ali realno da igramo protiv duklje napunili bi nas...@dr.dule ::nigersima igraju igraci koji su videli zemlju na letnjem odmoru ili na nekoj eskurziji. oni za mene nisu ozbiljan tim. mozda u rangu sa madjarima.
takva grupa je razlog sto neko kao grcka ima bolji koeficijent i posle se plasira na jaca takmicenja... i naravno svi ih napune tamo@dr.dule ::Grupa F: Grčka, Mađarska, Rumunija, Finska, Severna Irska, Farska ostrva.
ova grupa je farsa zreba
nisam mislio na teren nego na desavanja oko njega@dr.dule ::kakva crna gostovanja. pa nisu nam valjda oni problem .
ako budemo imali ozbiljnog HC a mislim da je Drula ok mada opet mozda je onaj Stanoje bio bolji izbor, bicemo prvi u grupi. eventualno drugi.
@dr.dule ::Grupa A: Holandija, Češka, Turska, Letonija, Island, Kazahstan.
Grupa B: Bosna i Hercegovina, Belgija, Izrael, Vels, Kipar, Andora.
Grupa C: Španija, Ukrajina, Slovačka, Belorusija, Makedonija, Luksemburg.
Grupa D: Nemačka, Republika Irska, Poljska, Škotska, Gruzija, Gibraltar.
Grupa E: Engleska, Švajcarska, Slovenija, Estonija, Litvanija, San Marino.
Grupa F: Grčka, Mađarska, Rumunija, Finska, Severna Irska, Farska ostrva.
Grupa G: Rusija, Švedska, Austrija, Crna Gora, Moldavija, Lihtenštajn.
Grupa H: Italija, Hrvatska, Norveška, Bugarska, Azerbejdžan, Malta.
Grupa I: Portugal, Danska, Srbija, Jermenija, Albanija...Francuska
@Peyton Manning ::kakvo crno prvo mesto,Portugal ce nas nadojiti kao nista
Ma kakvi oni...To će biti trpanje i to lagano.@Steelers ::mene vise brinu neki nacini preko kojih albanija moze da nam uzme bodove, a koje situacije uefa jedva ceka, i pored toga sto ce verovatno savezi dogovoriti zabranjena gostovanja
fejsa, ljajic aut@dr.dule ::brkic ili mustafa
ivanovic,
kolarov,
subotic,
nastasic,
matic,
fejsa,
ljaljic,
tadic,
markovic
mitrovic
dosta korektno
To je to...Juriš na evropski tron@dr.dule ::brkic ili mustafa
ivanovic,
kolarov,
subotic,
nastasic,
matic,
fejsa,
ljaljic,
tadic,
markovic
mitrovic
dosta korektno
mozda tadica da pomeri unapred iza napadaca, a ninkovica levo, mozda kuzmanovic moze u sredinu@dr.dule ::treba igrati Mihin sisterm 4231 . mislim da je idealan za nas.
tacno i basta kao desni spoljni. tadic levo. sada ako ne fejsa ko bi mogao drugi da bude DM. mozda Ninko ako se vrati u formu.
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu