Bas me interesuje u kom ce se sesiru nalaziti Srbija, najverovatnije u drugom, trecem i uopste koliko ce grupa biti

IZMENA (23.02): Kvalifikacione grupe

Poslednji put izmenio Steelers dana Ned 23 Feb 2014, 14:20, izmenio ukupno 2 puta
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Poslednji put izmenio Steelers dana Ned 23 Feb 2014, 14:20, izmenio ukupno 2 puta
da, i ja sam to gledao, vec su napravili i kalkulacije sesira prema tom predlogu gde bi Srbija bila najjaci iz treceg sesira, ali nije jos usvojen, zvanican ce objaviti uefa krajem januaraFreak ::The 53 teams will be drawn into eight groups of six teams and one group of five teams (Groups A–I).
Peyton Manning ::koliki sam fan SP, toliko EP uvek ravnodusno pratim
igrali su oni dosta dobro prosle kvalifikacije, mozda bolje i od Srbije, bili su takodje trecidr.dule ::samo mi nije jasno kako ugurase Madjarsku u drugi sesir?
Steelers ::igrali su oni dosta dobro prosle kvalifikacije, mozda bolje i od Srbije, bili su takodje trecidr.dule ::samo mi nije jasno kako ugurase Madjarsku u drugi sesir?
Ali su im holandjani ugasili nade pred kraj, napunili su ih
penban ::Pa da. Sedece u kaucu dok Mirko i Joveta resetaju mreze po Francuskoj
dr.dule ::penban ::Pa da. Sedece u kaucu dok Mirko i Joveta resetaju mreze po Francuskoj
Mirko je pecaros a Joveta je rekreativac polu sakatih kostiju.
pa ko im igra u sredini i nazad. vecina onih koji su otpali u nasoj repki.
penban ::dr.dule ::penban ::Pa da. Sedece u kaucu dok Mirko i Joveta resetaju mreze po Francuskoj
Mirko je pecaros a Joveta je rekreativac polu sakatih kostiju.
pa ko im igra u sredini i nazad. vecina onih koji su otpali u nasoj repki.
Jesi li gledao i jednu utakmicu CG u proslim kvalifikacijama?
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu