NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Koncerti

+32
Steelers
Vlado997
Zver
Ljuba90
Freak
penban
Del_Boy
Kovac
stevenjackson92
pixi
Sirko
Dreamlord
Nixx
Darko
viking
T-Wolf
Danijel Lg
Rasha
El Jefe runs San Diego
3BEP
N.E.P.^Jeca
Colts4Life
Pohovani feniks
Ovan
Tedy Bruschi
Raising Arizona
minglez a.k.a milanche
brugi82
iceman
Miki HOF
Sirmium Samurai
Peyton Manning
36 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18

Ići dole  Poruka [Strana 18 od 18]

426Koncerti - Page 18 Empty Re: Koncerti Pet 27 Mar 2020, 15:55

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Opušteno samo, biće to ok...

Koncerti - Page 18 Lakers10

There is a lot more Lakers history to be written, and it’s going to be written by new players and new coaches.

427Koncerti - Page 18 Empty Re: Koncerti Pet 27 Mar 2020, 21:10

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Bice sve pomereno sem festivala koji su otkazani, vise mi je fascinantno kako pre tri nedelje nije cinilo da ce tako biti i sada imamo domino efekat.

428Koncerti - Page 18 Empty Re: Koncerti Sub 28 Mar 2020, 09:23

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Pretpostavljam da ce i Exit otkazati.

http://nfl.com/

429Koncerti - Page 18 Empty Re: Koncerti Pet 22 Apr 2022, 08:44

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Pre par nedelja sam bio u soku da idu i veci koncerti, ocekivao sam da ce ponuda da bude malo bolja od proslogodisnje, ali ide pun gas.

Od mog plana iz 2020, ostao je samo Pearl Jam dok Nika Kejva cu da cujem na Exitu.

Za sada kako stvari stoje: Rammstein u Pragu, Ghost u Budimpesti, Maideni kod nas, Peppersi u Budimpesti, Pearl Jam isto Budimpesta i Gojira/Alien Weaponry u Zagrebu.

Od Meshuggah verovatno odustajem jer sam zakasnio nekih 16 sati, kao ajde da odradim refundaciju karte(pare jos nisu legle) pa onda uzimam kartu. Mozda eventualno uklopim i ubacim Bec posto sam sredinom maja na odmoru, deluje mi da cu juriti drugu priliku.

Imam kartu i za koncert Mastodona u Zagrebu(pored Baroness i Kvelertak), ali to cu tek u junu da odlucim da li cu da idem ili ne.

Zeleo sam Prieste u Ljubljani, ali se datum poklapa sa Pearl Jamom, pa je to otpalo.

Od avgusta pa do kraja godine, sem dolaska 3Teetha u regionu druge stvari bih preskocio.

430Koncerti - Page 18 Empty Re: Koncerti Pet 22 Apr 2022, 09:26

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Koncerti kažeš...

Svaka čast...

Meni je vrhunac otić do neke birtije i popit pivu uz random muziku s radia...

Koncerti - Page 18 Lakers10

There is a lot more Lakers history to be written, and it’s going to be written by new players and new coaches.

Niger iz huda likes this post

431Koncerti - Page 18 Empty Re: Koncerti Pet 22 Apr 2022, 17:56

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Kupio karte za RHCP u Budimpesti? Na kom sajtu?

432Koncerti - Page 18 Empty Re: Koncerti Pet 22 Apr 2022, 20:15

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Cim su izasle vesti za turneju, registrovao se za pre-sale pa uzeo na LiveNation.hu.

Tesko da sada mogu da se nadju, kapiram da na ticketswapu brzo nestanu (placas 20% vecu cenu od trzisne), dok na viagogo verovatno su najjeftinije 120 evra ili mozda imas najlosiji pogled po nizoj ceni. lol!  Sve zavisi od velicine benda , lokacije gde se odrzava koncert i da li taj bend nastupa u krugu od 500/1000 km, to najvise diktira potraznju.

Btw, bomba je odjeknula pre nekoliko sati. Rage Against The Machine u Zagrebu, bas su jebali kevu sa cenom karata. Od 60ak do 90ak evra. Jedino su skuplje neki VIP, ok mi je RATM ali ne bih dao 90 evra za parter. Prodaja karata pocinje 26.4 u 11, ako nekom znaci.

Bas me interesuje kojom brzinom ce se karte prodavati, mada bice bas puno stranih kupaca.

Ja sam kao drugu prepustio da mi uzme za Bec dok sam bio na poslu, bila bas nenormalna online guzva da drug nije uspeo da uzme kartu za sebe i zenu u istom sektoru. Ja se ukljucio kad je bilo prekasno i samo luda sreca bi me dovela do karte. Na pocetku covida sam gledao iz ocaja na ticketswap i viagogo, a kasnije me je proslo. Bio je taj trenutak reuniona 2019 i za manje godinu dana, eto ih na evropskoj turneji. Sa pojavom covida, sjeban je taj momentum.

433Koncerti - Page 18 Empty Re: Koncerti Sub 23 Apr 2022, 12:15

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Niger iz huda ::Cim su izasle vesti za turneju, registrovao se za pre-sale pa uzeo na LiveNation.hu.

Tesko da sada mogu da se nadju, kapiram da na ticketswapu brzo nestanu (placas 20% vecu cenu od trzisne), dok na viagogo verovatno su najjeftinije 120 evra ili mozda imas najlosiji pogled po nizoj ceni. lol!  
Gledao sam na viagogo, nema ispod 150e.

Ja imam gold circle karte za RHCP za London, uz samu binu, ali cekam da vidim da li ce mi dati vizu. Pa ako mi ne daju, razmisljam o Budimpesti.

434Koncerti - Page 18 Empty Re: Koncerti Sub 23 Apr 2022, 23:25

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Ima VIP Bronze za 160 evra i ta je najjeftinija. Danas me pitao jedan lik, pa sam video na sajtu.

Ako bude tih karata, bolje i ta karta jer ce sigurno biti bolji pogled od ovih koji se prodaju na viagogo.

Ako ti ne odobre vizu, ja bih okacio kartu na ticketswap ukoliko tamo ima zainteresovanih. Ne svidja mi se kako funkcionise viagogo, mozes vise da zaradis ali mozes i krace i duze da cekas.

Ja letos nisam mogao jednu kartu da prodam, a prodavale su se karte koje su bile skuplje od mojih za parter.

435Koncerti - Page 18 Empty Re: Koncerti Ned 24 Apr 2022, 09:48

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Karte su kod druga koji zivi u Londonu, ima vec par kolega koje hoce karte ako je ne budem mogao da idem, tako da to nije problem.

Niger iz huda likes this post

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 18 od 18]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu