Hahahaha, ne sad ce da dodje i da krene da puca po masi kao ludnica ovo ono...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 10 ... 19
E na Masi nece,da skrnavi svetinju,a o travi ni da ne pricam,to samo imbecil moze da dozvoli tom friku da peva na mari i to dok traje sezona.iceman ::Hahahaha, ne sad ce da dodje i da krene da puca po masi kao ludnica ovo ono...
Colts4Life ::Ma kakav 5-0 Cent..
Liverpool FC ::Kad sam video kakvu kucu ima,a sa kakvom glupom muzikom je to steko shvatio sam da u Americi samo idioti i opstaju,a ni Srbija nije nista bolja,jebalo ih folk gejastvo pu bre,crknite folkeri!
Peyton Manning ::2Pac mi se vise na kurac popeo.....pola mojih ortaka i drugarica se lozi na njega.....:S
Notorious je bolji......
Gde si to cuo????Tedy Bruschi ::Koncert 50 Cent-a je u Pioniru, a ne u Areni zbog Partizana...
Peyton Manning ::Gde si to cuo????Tedy Bruschi ::Koncert 50 Cent-a je u Pioniru, a ne u Areni zbog Partizana...
Na sajtu Arene pise da je Partizan 30.,a 50 1..............
Peyton Manning ::Američki reper nastupa u Pioniru, pošto je ustupio svoj termin u Beogradskoj areni košarkašima Partizana, koji će 1. aprila igrati sa izraelskim Makabijem u četvrtfinalu Evrolige.
Koji kralj,tek ga sad volim.....
Raising Arizona ::Prebacite diskusiju na temu o repu, da ne gusimo ljude koje to ne interesuje i koji ovu temu posecuju da bi se informisali o koncertima.
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu