Jedna godina, baš me interesuje šta će biti ako im se opet desi isto.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 12 ... 23
Ono što je AJ radio sinoć je dokaz zašto Revisa smatram jednim od najprecjenjenijih igrača u ligi.kb8 ::Zeleni spržio Revisa ko što ćmo mi Jaganjce večeras...
Je-be-ni igrač, jebeni...
Po cemu je precenjen? Omatorio je za najtezu poziciju i sprzio ga je jedan od najboljih WRVlado997 ::Ono što je AJ radio sinoć je dokaz zašto Revisa smatram jednim od najprecjenjenijih igrača u ligi.kb8 ::Zeleni spržio Revisa ko što ćmo mi Jaganjce večeras...
Peyton Manning ::Po cemu je precenjen? Omatorio je za najtezu poziciju i sprzio ga je jedan od najboljih WRVlado997 ::Ono što je AJ radio sinoć je dokaz zašto Revisa smatram jednim od najprecjenjenijih igrača u ligi.kb8 ::Zeleni spržio Revisa ko što ćmo mi Jaganjce večeras...
Al u svom primeu je imao sezone kad nikom nije dozvoljavao vise od 50tak y
ako je to precenjen CB, onda ne znam sta su drugi
naravno, to je bilo ocekivanokb8 ::Tos dobro reko, bile su sezone, više nisu...
Daleko od toga da je propo al više nije elita i to je činjenica...
gledam juce Megatronove highlights...mozda i najdominantiji WR koga smo gledali, al sta vredi kad je igrao u Lionsimakb8 ::Zeleni će biti još jedan od extra igrača koji će za velike pare profućkat karijeru u pripizdini...
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 12 ... 23
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|