Ispodprosecna sezona, u jednoj sam bio neocekivano los iako sam nakon prva tri kola imao 3:0, na kraju zavrsio sa 6:8 i sa vise igraca u IR. Pre nego sto sam krenuo da dropujem, u jednoj nedelji sam ih imao 6. Cak sam i zapisao na discordu. Khalil Herbert, Kupp, Goedert, Brown, Hardman i Waller, zadrzao sam Kuppa i Goederta, Brown je izasao iz IR. Zbog ovog fantazija mi vec drago sto se sezona zavrsila, u poslednjoj nedelji PO ima da sutnem Svifta iz tima. Govedo.
Na yahoo klasicna sezona gde sam poceo sa 2:2, zatim sam zaredjao 5 poraza, negde je falilo malo da se izvucem. Igrao sam kao da uzmem koju pobedu vise, ali sam pored toga nakupio puno poena i ostvario 4 od 5 pobeda. Zavisio sam od drugog meca da bih prosao u PO i moju sezonu su prelomili RB KC i odbrana KC(kakva anomalija). Bolji tim od osmoplasiranog iako me je dobio na pocetku sezone kada sam igrao bez Nooka i tim mi se raspadao, neke stvari u mom timu kliknule kasnije. Mislio sam da ce Jeudy da ima bolju sezonu. Kada se vratio Edwards imao sam cetiri startera RB, dok nisam imao drugog WR startera. Sem ako ne budem tezak maler, vracam se naredne sezone u PO. Za razliku od nflovog, ovde vise i brze ucim neke stvari. Draft cu bolje pripremiti.