Ja nemam problem sa tim što je Filadelfija pustila utakmicu. Logično je bilo da to urade da bi imali bolju poziciju na draftu. Kriv je sistem što to dozvoljava, i liga koja je stavila ovu sramotu od utakmice u udarni termin što je jedna od većih nebuloza. I ja bih voleo da smo prošle godine pustili Redskinse da nas dobiju pa da biramo Janga na draftu ali nismo i to je razilka između franšiza, gde NYG i Fila ne mogu da idu u isti pasus a kamoli rečenicu kada se gleda veličina franšize. Mene više nervira ko je umesto nas ušao u PO, i na koji način. Koliko je WAS imao pehova sa nekim drugim stvarima sve im se vratilo kroz raspored i okolnosti koje su im išle na ruku.
Ali što su rekli iznad Zver/Blento i The Bad man, ko nas jebe što smo dočekali da zavisimo od drugih. Imali smo 4-2 skor u diviziji, sa 7 pobeda se išlo u PO i ti popušiš. Nemam dilemu, ali ni najmanju, da smo najbolja ekipa u diviziji, u ovakvoj konstelaciji snaga, povreda i svega ostalog. Sami smo krivi, i možemo samo da kukamo na sebe, pogotovo jer je propuštena velika šansa, sad će biti neuporedivo teže kad ostali budu zdravi sledeće sezone. Ocenu sezone ću napisati na našoj temi.