vaj not?
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
cooper ::Nisam ja siguran i nasu pobedu, ali se nadam tome i imam objektivne razloge za to. od tekme iz regularnog dela mi smo se dosta popravili u odbrani, a vasa odbrana je izgubila ladariusa, koji je jedan od boljih.
sacekacemo nedelju naravno, ali do tada ima jos 3 puna dana. 3 dana i trash talka i ozbiljnog razgovora
Nije lose, slicno kao i prethodne nedelje.Danijel LG ::fino
srbo kakvo je raspoloženje u taboru
penban ::Kako se priblizava utakmica tako sve vise verujem u pobedu NE. Ne znam zasto, ali je tako... Mislim da cemo imati slican plan u odbrani kao protiv Teksasana. Zaustaviti Rajsa po svaku cenu, a pas protekcija bi trebala da bude bolja nego prosli put. Sto se tice naseg napada, jesmo bez Gronka, ali imamo dva strasna RB. Ako uspemo da uspostavimo trcanje i igru kratkih pasova mislim i izmorimo veterane u odbrani Baltimora nema zime za nas. Ono sto me plasi je sto je Ed bio neprimetan protiv Denvera. Takav igrac ne moze dve utakmice biti los.
penban ::Tomas je imao TD koliko se secam... Neka tako cuva Vesa ili Lojda i ja sam zadovoljan
Vise me plase nasi specijalcim, puno gresaka u poslednje vreme...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|