NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

San Francisco 49ers

+15
klodovik
mardok
Steelers
BasBetis
niko32
KPGS
Niger iz huda
dr.dule
SymphonyX
markosto
Miki HOF
Peyton Manning
Zver
penban
kb8
19 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 32 od 33]

776San Francisco 49ers - Page 32 Empty Re: San Francisco 49ers Pon 09 Dec 2024, 14:51

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Doslovno još je ostalo samo mene da zovu...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

777San Francisco 49ers - Page 32 Empty Re: San Francisco 49ers Pon 09 Dec 2024, 15:14

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Da, spremaj se Very Happy

Inace deluje da su 49ersi pogodili sa Guerendo u 4th rundi. Njegov scouting report je i bio da ima NFL starter potencijal, ali da treba dobar sistem

http://nfl.com/

778San Francisco 49ers - Page 32 Empty Re: San Francisco 49ers Pon 09 Dec 2024, 15:22

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Pogodili smo da je krhak ko i ostali...

Ja rođen spreman, bdijem kraj telefona očekujući konačno poziv...

Peyton Manning likes this post

779San Francisco 49ers - Page 32 Empty Re: San Francisco 49ers Uto 10 Dec 2024, 13:23

Jacob

Jacob
Hall of Fame
Hall of Fame

Ako je ikad bila prilika da neko od nas bude RB u NFL sad je to vreme

780San Francisco 49ers - Page 32 Empty Re: San Francisco 49ers Pet 13 Dec 2024, 07:24

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

San Francisco 49ers linebacker De'Vondre Campbell refused to play in the second half of Thursday night's matchup against the Los Angeles Rams, head coach Kyle Shanahan told reporters.

Cornerback Charvarius Ward took issue with Campbell's exit, saying the "sucker shit" decision hurt the team. Ward added that Campbell is "probably going to get cut soon."

781San Francisco 49ers - Page 32 Empty Re: San Francisco 49ers Pet 13 Dec 2024, 09:58

Jacob

Jacob
Hall of Fame
Hall of Fame

Kittle kaze "voleo bih da sam ga cuo na terenu da to kaze" lol

Lik bio u fazonu ja danas izlazim ranije sa posla.

782San Francisco 49ers - Page 32 Empty Re: San Francisco 49ers Pet 13 Dec 2024, 10:04

Zver

Zver
VIP
VIP

Ko onaj lik iz Coltsa što se penzionisao na poluvremenu utakmice pre desetak godina otprilike.

...Sa Vajominškog Univerziteta

783San Francisco 49ers - Page 32 Empty Re: San Francisco 49ers Pet 13 Dec 2024, 10:06

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Vontae Davis je to uradio pre 5-6 godina, ne znam da li je jos neko...

A nejasno sta je Campbell hteo...logicno da ces biti rezerva kad se Greenlaw vrati. Znao je to i pre meca

784San Francisco 49ers - Page 32 Empty Re: San Francisco 49ers Pet 13 Dec 2024, 10:46

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Sinoćnja tekma naša sezona u malom...

Ništa s ničim...

Ova budala ode ranije s posla, debil Deebo dropa čiste TD i da dalje ne nabrajam...

Ak ništa drugo, sad i službeno možemo sve raspustit, poslat na bolovanje sve koji se moraju pokrpat, otpustit retarde kojima tu više nije mjesto i lagano se krenut pripremat za iduću sezonu...

785San Francisco 49ers - Page 32 Empty Re: San Francisco 49ers Pet 13 Dec 2024, 10:56

Zver

Zver
VIP
VIP

Peyton Manning ::Vontae Davis je to uradio pre 5-6 godina, ne znam da li je jos neko...

A nejasno sta je Campbell hteo...logicno da ces biti rezerva kad se Greenlaw vrati. Znao je to i pre meca

Sad sam guglao. Na njega sam mislio, ali mi je ostalo u sećanju da se to desilo dok je grao za Coltse, a ne za Billse. Jeste pre šest godina, nekako sam imao utisak da je prošlo mnogo više. NFL vreme sporo prolazi kad si fan sranje franšize kao što su Giantsi Laughing .

Elem, nisam imao pojma da je brat Vernona Davis-a, a i nekako mi je promakla vest da je umro negde početkom godine.

...Sa Vajominškog Univerziteta

786San Francisco 49ers - Page 32 Empty Re: San Francisco 49ers Pet 13 Dec 2024, 10:59

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

kb8 ::Sinoćnja tekma naša sezona u malom...

Ništa s ničim...

Ova budala ode ranije s posla, debil Deebo dropa čiste TD i da dalje ne nabrajam...

Ak ništa drugo, sad i službeno možemo sve raspustit, poslat na bolovanje sve koji se moraju pokrpat, otpustit retarde kojima tu više nije mjesto i lagano se krenut pripremat za iduću sezonu...
Da, sad je definitivno vreme pustiti mladje igrace da se uhodaju, jer ste dobro birali, a veterani da se oporave, pa sledece sezone verujem da 49ersi opet idu u PO.

Vi ste i nakon SB 2019. propustili PO, a onda vezali dva NFC finala i jos jedan SB

kb8 likes this post

787San Francisco 49ers - Page 32 Empty Re: San Francisco 49ers Pet 13 Dec 2024, 11:00

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Zver ::
Peyton Manning ::Vontae Davis je to uradio pre 5-6 godina, ne znam da li je jos neko...

Sad sam guglao. Na njega sam mislio, ali mi je ostalo u sećanju da se to desilo dok je grao za Coltse, a ne za Billse. Jeste pre šest godina, nekako sam imao utisak da je prošlo mnogo više. NFL vreme sporo prolazi kad si fan sranje franšize kao što su Giantsi Laughing .

Elem, nisam imao pojma da je brat Vernona Davis-a, a i nekako mi je promakla vest da je umro negde početkom godine.
Nisam ni ja znao da je brat Vernona Davisa, a da, umro je proletos, samo pao nakon sto je izasao iz saune

788San Francisco 49ers - Page 32 Empty Re: San Francisco 49ers Pet 13 Dec 2024, 12:58

Jacob

Jacob
Hall of Fame
Hall of Fame

Zver ::

Zanimljivo kako ti NFL igraci umiru mladi ko muve i to obicno nekim glupim nacinom - ispadnu iz pickupa, opali im pistolj u gacama jer debil ne zna za futrolu, utepa ih zena na spavanju itd

789San Francisco 49ers - Page 32 Empty Re: San Francisco 49ers Pet 13 Dec 2024, 14:03

BasBetis

BasBetis
NFL Star
NFL Star

Sve više ličite na Braunse iz srećnih vremena.

790San Francisco 49ers - Page 32 Empty Re: San Francisco 49ers Ned 29 Dec 2024, 16:22

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Lost season: Where do 49ers and Brock Purdy go from here?

791San Francisco 49ers - Page 32 Empty Re: San Francisco 49ers Čet 02 Jan 2025, 13:17

kb8

kb8
Moderator
Moderator

San Francisco 49ers - Page 32 Untit531

792San Francisco 49ers - Page 32 Empty Re: San Francisco 49ers Čet 02 Jan 2025, 15:16

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Haha znam da je ovako vec 7-8god, al nisam znao da se proteze preko 20god

793San Francisco 49ers - Page 32 Empty Re: San Francisco 49ers Čet 02 Jan 2025, 15:27

kb8

kb8
Moderator
Moderator

San Francisco 49ers - Page 32 Untit532

794San Francisco 49ers - Page 32 Empty Re: San Francisco 49ers Čet 02 Jan 2025, 15:31

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Sledece godine opet prvi u NFC posto raspored ne moze biti laksi a igraci ce se oporaviti

kb8 likes this post

795San Francisco 49ers - Page 32 Empty Re: San Francisco 49ers Čet 02 Jan 2025, 15:37

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Upravo tako, ako nas zdravlje posluži, protutnjat ćemo kroz sezonu...

796San Francisco 49ers - Page 32 Empty Re: San Francisco 49ers Uto 07 Jan 2025, 08:49

kb8

kb8
Moderator
Moderator

11i pick dakle...

Uzet neko krme da pokrpamo pušljivu O lajn i idemo delat...

797San Francisco 49ers - Page 32 Empty Re: San Francisco 49ers Uto 07 Jan 2025, 08:53

kb8

kb8
Moderator
Moderator

San Francisco 49ers - Page 32 Untit534

798San Francisco 49ers - Page 32 Empty Re: San Francisco 49ers Čet 09 Jan 2025, 07:38

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Guerendo has been diagnosed with MCL and ankle sprains in his left leg following an MRI on Monday, Matt Barrows of The Athletic reports.

Moglo je mnogo gore.

A Purdy ce navodno dobiti 5 godina, 290 miliona. Bas previse za njega. Dobar QB, ali sve preko 45 miliona godisnje mi je previse za njega...

799San Francisco 49ers - Page 32 Empty Re: San Francisco 49ers Čet 09 Jan 2025, 09:41

kb8

kb8
Moderator
Moderator

The 49ers plan to release their $84 million defensive tackle Javon Hargrave.

Kreće čistka...

A priča se da ćemo i ponudit Salehu njegovo staro radno mjesto...

800San Francisco 49ers - Page 32 Empty Re: San Francisco 49ers Čet 09 Jan 2025, 10:12

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Moguce da vam treba neko poznat, jer 4 god za redom menjate DC

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 32 od 33]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu