Doslovno još je ostalo samo mene da zovu...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 17 ... 31, 32, 33
Peyton Manning likes this post
Peyton Manning ::Vontae Davis je to uradio pre 5-6 godina, ne znam da li je jos neko...
A nejasno sta je Campbell hteo...logicno da ces biti rezerva kad se Greenlaw vrati. Znao je to i pre meca
Da, sad je definitivno vreme pustiti mladje igrace da se uhodaju, jer ste dobro birali, a veterani da se oporave, pa sledece sezone verujem da 49ersi opet idu u PO.kb8 ::Sinoćnja tekma naša sezona u malom...
Ništa s ničim...
Ova budala ode ranije s posla, debil Deebo dropa čiste TD i da dalje ne nabrajam...
Ak ništa drugo, sad i službeno možemo sve raspustit, poslat na bolovanje sve koji se moraju pokrpat, otpustit retarde kojima tu više nije mjesto i lagano se krenut pripremat za iduću sezonu...
kb8 likes this post
Nisam ni ja znao da je brat Vernona Davisa, a da, umro je proletos, samo pao nakon sto je izasao iz sauneZver ::Peyton Manning ::Vontae Davis je to uradio pre 5-6 godina, ne znam da li je jos neko...
A nejasno sta je Campbell hteo...logicno da ces biti rezerva kad se Greenlaw vrati. Znao je to i pre meca
Sad sam guglao. Na njega sam mislio, ali mi je ostalo u sećanju da se to desilo dok je grao za Coltse, a ne za Billse. Jeste pre šest godina, nekako sam imao utisak da je prošlo mnogo više. NFL vreme sporo prolazi kad si fan sranje franšize kao što su Giantsi .
Elem, nisam imao pojma da je brat Vernona Davis-a, a i nekako mi je promakla vest da je umro negde početkom godine.
Zanimljivo kako ti NFL igraci umiru mladi ko muve i to obicno nekim glupim nacinom - ispadnu iz pickupa, opali im pistolj u gacama jer debil ne zna za futrolu, utepa ih zena na spavanju itdZver ::Peyton Manning ::Vontae Davis je to uradio pre 5-6 godina, ne znam da li je jos neko...
Sad sam guglao. Na njega sam mislio, ali mi je ostalo u sećanju da se to desilo dok je grao za Coltse, a ne za Billse. Jeste pre šest godina, nekako sam imao utisak da je prošlo mnogo više. NFL vreme sporo prolazi kad si fan sranje franšize kao što su Giantsi .
Elem, nisam imao pojma da je brat Vernona Davis-a, a i nekako mi je promakla vest da je umro negde početkom godine.
kb8 likes this post
Idi na stranu : 1 ... 17 ... 31, 32, 33
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu