Also dakle, malo mi falilo jučer da ne razbijem telku i odustanem od sezone...
Ovo je pre fakin strašno kako debili igraju, kako su vođeni, kako su sve...
ST uvjerljivo najgori u Ligi, niko ni blizu...
Meni nije jasno da niko od onih kretenskih trenera od Kylea pa naniže ne zna reć onim idiotima da njih 10 stoje sa strane i samo returnera ostave samog i kažu mu, majstore zovi fair catch i lovi samo čistu loptu, ravnu, sve drugo jednostavno se makni sa strane i nexe odbije kud se mora odbit i misa, to je to, od sad pa nadalje i ubuduće ko napravi drukčije, ide na pumpu istu večer...
O debilu kickeru neću više trošit ni slova, frajer je malo reć mongoloid kretenskih razmjera, garantiram životom da bilo koji hispano amer u dresu Ninersa iz publike bi odradio bolji posao od tog imbecila...
I onda dođemo do napada, vrhunski sve između suprotnih 30 y, tih 40y terena čuda radimo, niko nam ravan al sve nakon toga, gledaš i ne vjeruješ da je to moguće od playcalla do egzekucije istog...
Eo jučer npr, nakon svakog big playa, mi idemo na jebeni run na prvi daun, uvijek i zauvijek i naravno da obrana nam stavi 9 ljudi u box i mi smo sretni ak dobacimo do LOSa...
Pa majku ti jebem da ti ne jebem i Kyleu idiotu, jel nemre pozvat neki lagani screen pa da ufati 4-5 laganih yardi a ne uvijek ovo sranje jer nakon svakog neuspješnog runa u prvom daunu, ide drugi daun s nekim bacanjem koje ako ne prođe, onda zovemo 3rd & long i tri kruga u krug... I onda muku mučimo svih jebenih 60 minuta...
A obrana, majko mila, secondary se još dobro držo koliko je D lajn očajan, onog Bosu bi poslo da djeli Trump letke po gradu, majku mu jebem preplaćenu da mu ne jebem...
Lik nam uzima 30+ po sezoni i on protiv rezervnog tekla nemre niti jedan pritisak napravit na Pekara a kamoli sack...
Pred kraj tekme uspije napravit slučajni sack i veseli se ko da je napravio ne znam kakav posao da bi ga onda Pekar išamaro ko balavca na četvrtom pokušaju kad je kompletiro onaj pass...
Pa mamu ti klošarsku u p jebem da ti ne jebem, idiote krkanski preplaćeni serem ti se na poso...
I tak, u nedjelju ponovo protiv Kokoši sa sjevera, da vidimo jel iko iki qratz naučio iz svega ovoga il ću stvarno se prebacit na RZ i gledat dalje rekreativno...