NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

New England Patriots

+13
penban
Steelers
BasBetis
mardok
kb8
niko32
Miki HOF
dr.dule
Zver
SymphonyX
Niger iz huda
Peyton Manning
Cenci D
17 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 16 ... 30  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 2 od 30]

26New England Patriots - Page 2 Empty Re: New England Patriots Uto 01 Feb 2022, 14:23

niko32

NFL Player
NFL Player

Povešće sigurno i nešto od FA,koji uglavnom mogu samo da gaze kupus, a I ponudiće nešto za NKeala, tako mi miriše.

27New England Patriots - Page 2 Empty Re: New England Patriots Uto 01 Feb 2022, 15:41

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

kb8 ::Je, ko što je i Džoš bio na nižem mjestu eo već godinama kako je propo na Milju Visoko...

Bio pomoćnik BOBu i kad je ovaj digo sidro, Džoš odma uletio na OC...

Tak će biti i sada u najgorem slučaju...

Nigde nisam napisao na svom postu da ce da ostanu na istom mestu. I ovo se iskljucivo odnosilo na NE, bez trecih fransiza. Zato sto posao u toj trecoj fransizi, moze da ti podigne cenu, a i ne mora biti tako.

U svakoj jakoj hijerarhiji, mora da se poklope vise stvari da bi se jedan lik vratio na mesto na kom je bio.

Ne mozes da odes iz firme, ta epizoda se zavrsi neslavno i da ocekujes da ces se vratiti tamo gde si bio. Nefer je prema ljudima koji su ostali u organizaciji.

To sto je neko pri povratku na nizoj poziciji, ne znaci da mu je prostor za manevrisanje manji i da se nalazi u podredjenoj poziciji. I dalje ima dobre sanse za napredak.

28New England Patriots - Page 2 Empty Re: New England Patriots Uto 01 Feb 2022, 16:07

kb8

kb8
Moderator
Moderator

A?

O čemu ti je'ote?

Napiso si da će biti na nižem mjestu axe vrati i ja sam ti reko isto ko što je bio kad se vratio prvi put...

I ovo dalje što si napiso je bljać, truć, trać...

Uvijek je bilo i biće da novopridošli imaju bolji status od stare garde...

U većini slučajeva, čast izuzecima...

New England Patriots - Page 2 Lakers10

How long does it take the average person to run a marathon?

Average people don’t run marathons.

29New England Patriots - Page 2 Empty Re: New England Patriots Uto 01 Feb 2022, 16:36

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Jel mi promaklo ili Brady nigde nije pomenuo Patse, nego samo Bucse i koledz?

http://nfl.com/

30New England Patriots - Page 2 Empty Re: New England Patriots Uto 01 Feb 2022, 17:36

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

nije ti promaklo

31New England Patriots - Page 2 Empty Re: New England Patriots Uto 01 Feb 2022, 19:07

niko32

NFL Player
NFL Player

Verovatno će da to uradi lično na Foksborou,u svom dresu ili tako nešto.

32New England Patriots - Page 2 Empty Re: New England Patriots Uto 01 Feb 2022, 19:18

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

Evo

https://twitter.com/TomBrady/status/1488569747910406147?s=20&t=yBJbL1N7fZirMPtAPCZWqQ

33New England Patriots - Page 2 Empty Re: New England Patriots Uto 01 Feb 2022, 20:50

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Ocekivano.

Zato sam se i iznenadio, jer nisam cuo da su se razisli lose..

http://nfl.com/

34New England Patriots - Page 2 Empty Re: New England Patriots Sre 02 Feb 2022, 00:18

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

kb8 ::A?

O čemu ti je'ote?

Napiso si da će biti na nižem mjestu axe vrati i ja sam ti reko isto ko što je bio kad se vratio prvi put...

I ovo dalje što si napiso je bljać, truć, trać...

Uvijek je bilo i biće da novopridošli imaju bolji status od stare garde...

U većini slučajeva, čast izuzecima...

Pa bio je u Remsima izmedju ta dva tima. To ne znamo obojica sta se tacno sve desavalo. Ne moze niko da se dva puta izvlaci na istu foru, narusava hijerarhiju.

Nije da se iz Denvera vratio direktno u NE. A to je bila moja pocetna premisa. Patrisija se nije vratio na mesto DCa.

Ne dobijaju u startu bolji polozaj sem ako nemaju bas jak CV ili jaku zaledjinu. U suprotnom, krenu nize pa preteknu staru gardu ako bas vrede.

Stara garda je i malo zasicena nekim stvarima, pa nemaju veliku zelju za napretkom dok oni koji menjaju organizacije su poletni i puni energije.

35New England Patriots - Page 2 Empty Re: New England Patriots Sre 02 Feb 2022, 08:56

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

Dzos Stakor Mek je bio ceo PO pomocnik BOBu kada je dobio nogu u Remsima. tada se znalo da BOB preuzima Pen.St . kako god obojicu namagarcio kornjaca u SBlu.

New England Patriots - Page 2 Justin-Fields-draft

mamba sa Ohaja MVP 2023

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

36New England Patriots - Page 2 Empty Re: New England Patriots Sre 02 Feb 2022, 11:59

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Izjava Brejdija je zanimljiva zato sto se povlacenje desilo na dan kada ga je Malkolm Batler spasio jos jednog poraza u SB. Nisi mogao sam da ih dobijes ili uz pomoc osoblja i igraca iz Tampe. lol!

37New England Patriots - Page 2 Empty Re: New England Patriots Sre 02 Feb 2022, 13:57

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

pa ispravio gresku, na tviteru doduse kad ukapirao dace ispadne ljakse

38New England Patriots - Page 2 Empty Re: New England Patriots Sre 02 Feb 2022, 14:10

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

A ono, jedan od najbitnijih cekpointa u karijeri je taj SB. Mnogo je lose ispalo.

Odmetnik spasio odmetnika, ko bi rekao pre 7 godina da ce tako da ispadne. lol!

39New England Patriots - Page 2 Empty Re: New England Patriots Pet 04 Feb 2022, 14:18

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

The New England Patriots and Bill O'Brien reportedly have "mutual interest" in a reunion to fill the team's offensive coordinator vacancy, a job he previously held for the Pats in 2011.

On Bill O'Brien potentially becoming the Patriots' next OC...He has connections with some of the top WRs available in both the draft and FA

-Coached Allen Robinson at Penn State

-Recruited Chris Godwin to Penn State

-Coached Jameson Williams & John Metchie at Alabama

mamba sa Ohaja MVP 2023

40New England Patriots - Page 2 Empty Re: New England Patriots Pet 04 Feb 2022, 18:15

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

To od starta najvise smisla ima.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

41New England Patriots - Page 2 Empty Re: New England Patriots Pon 07 Feb 2022, 08:30

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

Jordan Davis & John Metchie dva pika i ja zadovoljan . samo mislim da CB,S ce biti prvi izbori.

mamba sa Ohaja MVP 2023

42New England Patriots - Page 2 Empty Re: New England Patriots Pon 07 Feb 2022, 09:28

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Većina bi mogla ganjat secondary...

Ne znaš ko je veća bulja od koga in that department...

New England Patriots - Page 2 Lakers10

How long does it take the average person to run a marathon?

Average people don’t run marathons.

43New England Patriots - Page 2 Empty Re: New England Patriots Pon 07 Feb 2022, 09:48

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Video sam klip na fejsu, onaj modifikovani QB chalenge ili sta vec, Mac protiv Cousinsa.

Dva CB iz suprotne Konferencije stoje ispred jedne kutije koja je velicine gola. I sada imaju par meta, sto je manji krug to je vise poena. Kapiram da je sa te strane malo QB nezgodno, zato sto gadjas malo ulevo, pa malo udesno. Inace Cousins tu imao 11, a ono sto je mene fascinirao je Mac. Bude festival promasaja i mislim da je bacio jedan INT, a onda je u kratkom roku ubadao za tri poena sto je gornji levi ili desni cosak i za nekih 15-20 sekundi preokrenuo stvari u svoju korist. I nakon toga opet krenuo da promasuje.

Ta preciznost u kratkom roku me je bas fascinirala, ako uspe tu plus fazu da produzi u najmanju ruku bice blizu top5 QB u ligi.

44New England Patriots - Page 2 Empty Re: New England Patriots Pon 07 Feb 2022, 09:55

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

kazu BOB ili Adam Gaze u prici . ovaj drugi veci favorit.

mamba sa Ohaja MVP 2023

45New England Patriots - Page 2 Empty Re: New England Patriots Pon 07 Feb 2022, 10:26

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

https://profootballtalk.nbcsports.com/2022/02/06/from-playmakers-nfl-general-counsel-jeff-pash-ordered-expungement-of-2015-air-pressure-measurements/

zanimljivo. vec krenula prica da ce NEP dobiti svoj pik nazad na ovom draftu. 33 pik u prvoj rundi.

mamba sa Ohaja MVP 2023

46New England Patriots - Page 2 Empty Re: New England Patriots Pon 07 Feb 2022, 11:46

niko32

NFL Player
NFL Player

Kakav je šmeker ispao mali Mac sinoć na onoj sprdačini. Istrčao posle zvižduka,malo djuskao,a i lep td bacio.

Niger iz huda likes this post

47New England Patriots - Page 2 Empty Re: New England Patriots Pon 07 Feb 2022, 11:59

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

dr.dule ::https://profootballtalk.nbcsports.com/2022/02/06/from-playmakers-nfl-general-counsel-jeff-pash-ordered-expungement-of-2015-air-pressure-measurements/

zanimljivo. vec krenula prica da ce NEP dobiti svoj pik nazad na ovom draftu. 33 pik u prvoj rundi.

Sve mi se cini da su ljudi mnogo vise mrzeli Toma Brejdija nego zapravo NE. Da se Brejdi penzionisao 2015, kazna za NE bi bila mala ili se ne bi uopste vodila istraga.

Nisam uocio neki veci hejt ka NE u ove poslednje dve godine, cak su neki ljudi presli preko toga dok su drugi zaboravili. Sada kako se Toma penzionisao, mislim da ce se stvari malo promeniti i da ce neki ljudi ponovo zamrzeti NE.

Jednostavno hejteri se krecu gde idu fanovi TB ili koji je projekat uspesniji. Ljudi se 10x vise vezu za individualca nego za sportski kolektiv.

48New England Patriots - Page 2 Empty Re: New England Patriots Uto 08 Feb 2022, 16:38

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

The Patriots are working on a deal to bring back ex-Giants coach Joe Judge as an offensive assistant, per sources. Expected to get done in the coming days.

mamba sa Ohaja MVP 2023

49New England Patriots - Page 2 Empty Re: New England Patriots Sre 09 Feb 2022, 01:26

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Ajmo svita nazad u NE, jedan po jedan.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

50New England Patriots - Page 2 Empty Re: New England Patriots Pet 11 Feb 2022, 21:43

niko32

NFL Player
NFL Player

Joe ima ofanzivna zaduženja? Kad se setim qb snik za 10,nije mi dobro..

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 30]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 16 ... 30  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu