Freaka se ne bi trebalo dirati. Decko je u ovoj ligi od pocetka,a to je vec 13,14 godina.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 13 ... 22, 23, 24
Mos Def ::Kontam da cemo sledece sezone smanjiti na 8 ekipa, bolje nego da trazimo dvojicu posto NYNSJets i Galaktikosi nisu bili dovoljno aktivni, iako su dogurali do plej ofa ali osim ako bas ne potvrde da ce igrati, smanjujemo na 8 pa bolje i 8 aktivnih nego ovako.
Jacob ::Ako vam treba neko ja bih se vratio
Zver likes this post
SymphonyX ::Nisam fan smanjivanja lige na 8 clanova.
Cak ni da pomognes Jonesu da procveta kao QB?Zver ::Jacob ::Ako vam treba neko ja bih se vratio
Samo da znaš da ja ne pravim istu grešku ko GM Giantsa. Neću pustit Saquona ni za živu glavu.
Mean_Machine ::Mos Def ::Kontam da cemo sledece sezone smanjiti na 8 ekipa, bolje nego da trazimo dvojicu posto NYNSJets i Galaktikosi nisu bili dovoljno aktivni, iako su dogurali do plej ofa ali osim ako bas ne potvrde da ce igrati, smanjujemo na 8 pa bolje i 8 aktivnih nego ovako.
Odakle ti da NYNSJets nisu bili aktivni?
SymphonyX ::Nisam fan smanjivanja lige na 8 clanova.
Mos Def ::Mean_Machine ::Mos Def ::Kontam da cemo sledece sezone smanjiti na 8 ekipa, bolje nego da trazimo dvojicu posto NYNSJets i Galaktikosi nisu bili dovoljno aktivni, iako su dogurali do plej ofa ali osim ako bas ne potvrde da ce igrati, smanjujemo na 8 pa bolje i 8 aktivnih nego ovako.
Odakle ti da NYNSJets nisu bili aktivni?
Pa pratio sam, prvo kolo i posle tamo negde sredinom sezone nekoliko puta je imao neaktivne igrace u postavi, i par kola nije imao 3 defanzivca na klupi, imao jednog na IR i dva na klupi. Na stranu to sto je imao Ty Chandlera u igri par kola, koji jeste aktivan al ni ne igra, na par utakmica nije nosenje imao al ajde to nije protiv pravila medjutim vidi se da ne igra. Sad se ja mislim aktivirao pred kraj sezone za plej of ali veci deo sezone nije bio, mislim sve je zabelezeno.SymphonyX ::Nisam fan smanjivanja lige na 8 clanova.
Ne svidja se ni meni ali mi se ne svidja i neaktivnost. Ove sezone je bilo ostecenih zbog te neaktivnosti. Mislim nebitno, igramo igru ali meni nije zanimljivo tako, zato onu Superligu ili kako se vec zove, onu drugu ligu necu igrati naredne sezone jer je slaba aktivnost. Al dobro do sledece sezone ima vremena videcemo sta i kako.
Idi na stranu : 1 ... 13 ... 22, 23, 24
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu