Na Zapadu ništa novo.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 18 ... 32, 33, 34
Miki HOF and Steelers like this post
Steelers ::Uhuhuhuuuu kako je dobro za jedan kvalitetan outburst
I opet:
Pitsburg Stilersi su jedini pravi konkurenti Kanzas Sitiju unutar AFC i ova utakmica je ponovo to dokazala.
A nadam se da je ovo napokon i lekcija dusmanima koji ne poznaju srz fudbala, povrsnima koji potpadaju pod hype i narative nfl analiticara o raznoraznim tzv zvezdama i napadima, statistici.
Da napokon nauce i otvore oci - ovo je pravi kvalitet a ne ono sto citaju u kolumnama i fantazi brojkama.
Kontrola utakmice.
Gdje su im sada te zvijezde.. pozdrav za Henrija, Lamara i ostalu ekipu teletabisa, underachievera sa opet tri oduzete lopte
Ponovo smo njihove tateee. I tako iz godine u godinu. Pa naucitee bre fudbal.
Definicija timske igre odbrane i naravno Bosvela.
A Baltimor je kvalitetna grupa pojedinaca ali nedisciplinovana banda koja takva na okupu nista nece postici.
Idemoooo
Zver ::Jedini pravi konkurent Chiefsima u AFC su Billsi, što smo sinoć i videli.
Što se tiče Pitt vs. Bal meča od sinoć, kao neutralan mogu prvo čestitati na zasluženoj pobedi, mada mislim da nema mesta velikim rečima i izjavama. Jedan o bitnijih faktora pobede su dva FG promašaja Takera, što ne znam da se u karijeri desilo ranije. Da je jedan od ta dva prošao između, vrlo moguće da bi se drugačija pesma pevala jutros.
Niste ih otkinuli ko Lavovi Jaguare nego je bilo za konjski nokat otprilike.
Deluju mi bolje nego tad, al ne znacajnokb8 ::Sve mi smrducka na onu sezonu kad su imali 11-0 il tak neš a svi navijali da igraju baš protiv njih u prvom kolu PO...
Steelers likes this post
Zver likes this post
Treba da dobiju Ravense, Billse i Chiefse u gostima u najtezem scenariju.Peyton Manning ::Po kvotama, Pitt ima najmanje sansi da osvoji SB od svih timova u PO.
Svakako su u velikom padu forme i ne dajem im neke sanse, ali otpisati ih u potpunosti je glupo...
Peyton Manning likes this post
SymphonyX ::Treba da dobiju Ravense.Peyton Manning ::Po kvotama, Pitt ima najmanje sansi da osvoji SB od svih timova u PO.
Svakako su u velikom padu forme i ne dajem im neke sanse, ali otpisati ih u potpunosti je glupo...
To je jebeno ludilo.
kb8 likes this post
Peyton Manning likes this post
Idi na stranu : 1 ... 18 ... 32, 33, 34
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu