Mirise na SuperbouiBasBetis ::Steelers ::puta 4BasBetis ::Čeeeeeeejsssssss
Prvi ruki Stilersa koji je postigao td trčanjem i hvatanjem u jednom meču još od Franka Harisa. Neka bude dobar znak.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
Mirise na SuperbouiBasBetis ::Steelers ::puta 4BasBetis ::Čeeeeeeejsssssss
Prvi ruki Stilersa koji je postigao td trčanjem i hvatanjem u jednom meču još od Franka Harisa. Neka bude dobar znak.
Sve sjajno odradjeno osim jednog malog detalja.mardok ::Steta za ovaj TD NYG.
mardok ::JBT Fico izgubio konce. Vide se godine.
Sigurno najneobjektivniji fan kog poznajemSteelers ::Mirise na SuperbouiBasBetis ::Steelers ::puta 4BasBetis ::Čeeeeeeejsssssss
Prvi ruki Stilersa koji je postigao td trčanjem i hvatanjem u jednom meču još od Franka Harisa. Neka bude dobar znak.![]()
pogledaj kako je SF dobio nas prosle sezone, bez pola ekipe, jedva i na siluPeyton Manning ::Sigurno najneobjektivniji fan kog poznajemSteelers ::Mirise na SuperbouiBasBetis ::Steelers ::puta 4BasBetis ::Čeeeeeeejsssssss
Prvi ruki Stilersa koji je postigao td trčanjem i hvatanjem u jednom meču još od Franka Harisa. Neka bude dobar znak.![]()
![]()
Jedva ste dobili sakatu Filu, bas da mirise na SB..
Steelers ::Hah pa kakve to veze ima sa mojom porukom?
Hahaha ne ne, nego posto je on napisao da jer smo jedva dobili sakate iglse to nista ne govori, pa ja navedoh taj primjer kad su fortinajnersi jedva prosle sezone dobili Stilerse pa su usli u Superboil (kad je Pitsburg igrao bez pola tima i to ako dobro pamtim na silu preko pomoci sudija), al nevazno na kraju su igrali Superboul.The Bad Man ::Steelers ::Hah pa kakve to veze ima sa mojom porukom?
Ja reko to onaj kontekst, dobili smo SF i SB smo kandidatiAl pogresno izvuceno iz konteksta
za plejof u kom igraju 7 ekipa iz jedne konferencije?SymphonyX ::Ako tu izgubite dvije onda niste ni za PO.
Titansi imaju katastrofa odbranu, a Brownsi su i dalje klimavi. Baker je saren do zla boga.Steelers ::za plejof u kom igraju 7 ekipa iz jedne konferencije?SymphonyX ::Ako tu izgubite dvije onda niste ni za PO.
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|