Imaju vise titula nego sve cetiri fransize iz Arizone zajedno. :plaky:
Ipak zvezde prelaznog roka su Tampa Bay Raptorsi.
Ipak zvezde prelaznog roka su Tampa Bay Raptorsi.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
@The Bad Man ::Ovde jos traju PO vlažni snovi
@Steelers ::Arizona 49ers ili Finiks 49ersState Farm Stadium in Glendale, AZ will serve as home turf for the @49ers in Weeks 13 and 14, the team announced this afternoon. pic.twitter.com/ipoFKhzlQB
— Sunday Night Football (@SNFonNBC) November 30, 2020
Niger iz huda likes this post
Da, on i lider po jardama trenutno, DK.@niko32 ::Kad vidim ko je od wr na tom draftu izabran posle busta N'Keal Harry, place mi se, a to je i ovaj gore pomenuti gospodin Deebo. Svaka čast momku.
Brale nisam ja upućen u priču ni blizu kao ti,al me Harry toliko boli da je to ludilo. Još kad sam video ovu gore statistiku YAC i koliko nam je takav igrač potreban.. I sam znaš da je na tom draftu posle njega birano jedno 25 wr i pazi kad je npr pik 5. runde Renfrow za njega Megatron lično .@SymphonyX ::Harry je toliko los pik da je to stvarno suludo.
Od svih receivera iz tog tiera odlucili su se za lika koji protiv mene ne moze napravit centimetar separacije, a ne protiv NFL cornera.
Sto kaze niko, tegoba je vidjet ko je sve biran posle njega.
Sam Deebo je rekao da je ocekivao da ide u NE.
Da ne spominjem dvojac sa Ole Missa i McLaurina.
Jos propustise dvije sanse jer je i CB Williams biran pocetkom druge runde.
@Niger iz huda ::Meni drug koji navija za SF kaze da su zainteresovani za Daka, kaze isto da ne ocekuje da ce dobiti vise od jednogodisnjeg ugovora na trzistu.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|