Pogledah opet trecu sezonu Farga.
V.M. Varga je sigurno medju top5 negativaca ikada.
V.M. Varga je sigurno medju top5 negativaca ikada.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Nixx ::Severance
Za sada odlična
Isto sam bio skeptican.kb8 ::Bio sam skeptičan, al moram priznati da i Zmajevi i Prstenovi su skroz fino odrađeni...
Peyton Manning ::Isto sam bio skeptican.kb8 ::Bio sam skeptičan, al moram priznati da i Zmajevi i Prstenovi su skroz fino odrađeni...
HoD je veoma prijatno iznenadjenje. Gluma je cistka 10tka, a i radnja je odlicna.
LOTR sam prekinuo posle dve epizode, negledljivo.
Da, mene prvih par epizoda smorilo, al od tad mi je u rangu GoT, a par epizoda cak i bolje nego GoT s01.Steelers ::Peyton Manning ::Isto sam bio skeptican.kb8 ::Bio sam skeptičan, al moram priznati da i Zmajevi i Prstenovi su skroz fino odrađeni...
HoD je veoma prijatno iznenadjenje. Gluma je cistka 10tka, a i radnja je odlicna.
LOTR sam prekinuo posle dve epizode, negledljivo.
Kuca Zmaja mi je iznad ocekivanja.
prvih par epizoda dok su nas uveli u pricu smor, ali kako je sezona odmicala bilo je sve bolje. nisam ocekivao prequel na ovom nivou. i muziku je radio isti kompozitor kao za Igru Prestola, pa je dosta toga dobro povezano
Steelers likes this post
markosto likes this post
Peyton Manning likes this post
markosto likes this post
kb8 ::
klodovik ::Odgledao A touch of Frost... Serija rađena na malo čudan način, ne kao epizode od po sat vremena, već kao filmovi. Ipak, svaka epizoda (film) drži pažnju i tek na kraju dolazi do rešenja.
Sam kraj baš čudan. Pored redovnog dela, poslednja epizoda (film) ima mogućnost da gledaocu pruži zadovoljstvo režiranja samog kraja jer ima tri scenarija (redovna epizoda +dva dela od desetak minuta koji su posebno postavljeni kao mogući scenariji).
Moja ocena celog serijala je 8- 8.5, pa ako neko voli englesku kriminalistiku- preporuka za pogledati!
markosto ::klodovik ::Odgledao A touch of Frost... Serija rađena na malo čudan način, ne kao epizode od po sat vremena, već kao filmovi. Ipak, svaka epizoda (film) drži pažnju i tek na kraju dolazi do rešenja.
Sam kraj baš čudan. Pored redovnog dela, poslednja epizoda (film) ima mogućnost da gledaocu pruži zadovoljstvo režiranja samog kraja jer ima tri scenarija (redovna epizoda +dva dela od desetak minuta koji su posebno postavljeni kao mogući scenariji).
Moja ocena celog serijala je 8- 8.5, pa ako neko voli englesku kriminalistiku- preporuka za pogledati!
Prvih par epizoda... sve očekujej da Del boy kaže nešto tipa - Zezao sam se LOL
Inače David Jason... misim da je dobio i titulu Sir za doprinos glumi.
On je pre svega pozorišni glumac.
Pijatna serija.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|