On će lepo otići kao FA a mi ćemo možda dobiti kompenzacioni pick za njega.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 15 ... 27, 28, 29
Blento ::On će lepo otići kao FA a mi ćemo možda dobiti kompenzacioni pick za njega.
Zver likes this post
necu da ulazim u ranije objave jer ih nisam citao ali@The Bad Man ::Sto su pobede Wash nad Pitsom u SF nezasluzene? Svaka cast vama, ali njihova celosezonska prica sa povredama, imenom, bolesnim trenerom su za antologiju ako udju u PO
Slazem se, mislim da je Was bio bottom 3 na pocetku sezone po sansama za PO. Jos price oko Smith i Rivera, definitivno bih voleo da oni udju u PO.@The Bad Man ::Sto su pobede Wash nad Pitsom u SF nezasluzene? Svaka cast vama, ali njihova celosezonska prica sa povredama, imenom, bolesnim trenerom su za antologiju ako udju u PO
Peyton Manning and Zver like this post
NYG likes this post
Steelers likes this post
@The Bad Man ::Imali su vise srece nego znanja i zbog toga je pobeda nezasluzena?
Jesi ti gledao oba meca Giantsa nad Washingtonom ove sezone? U prvom ste dobili 20:19, imali ste 112y. U drugom 23:20, Wash je imao drive za pobedu ili OT, Alex bacio suludi Int(tek se vratio na teren). Vi imali nesto malo preko 200y(koje nisu merilo, ali si ih ti pomenuo). Meni to lici kad neko ima više sreće nego pameti. Sinsi ste isto dobili poen razlike pre 2,3 kola...
Sto se tiče paralele sa GB, mislim da imate malo vise SB od nas u 21.veku.
@NYG ::
1. Poraz WAS protiv CAR u sledećem kolu
2. Pobeda DAL protiv PHI u sledećem kolu
3. Pobeda PHI protiv WAS u poslednjem kolu
Idi na stranu : 1 ... 15 ... 27, 28, 29
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|