Mislim da se nismo razumeli tj. pripisujem sebi da se nisam dobro izrazio.
Hteo sam da kažem da je lako sada govoriti da li je njegov izbor bila greška ili ne. Ako se tako gleda, 198 pikova je pre Brejdija bila greška. Posle svakog drafta može da se govori da li je neko promašaj ili ne, to je lako i jednostavno. Nisam govorio o tome, nego da u tom trenutku ne možeš a da ne uzmeš igrača takvog kalibra pa makar to bio 2. pik i RB. Neka me neko ispravi ali ja se ne sećam u poslednjih, pa sigurno, 10 godina, a možda i više, da se na draftu pojavio neki RB takvog potencijala kao sto je Saquon. Niko me ne može ubediti da je racionalno bilo preskočiti mogućnost da se bira takav igrač. Zato sam i rekao, 100 puta da se vrati vreme, 100 puta bih ponovio takav izbor jer i dalje stojim iza toga da je suludo preskočiti takvog igrača na tabli.
Žao mi je što ga povrede uništavaju, jer je pokazao (ne ceo ali dobar deo) taj svoj potencijal, jer kad trčiš iza OL koja je jedna od najgorih u modernoj istoriji NFL-a, kad imaš, tj imao pošto se penzionisao, QB-a koji je počeo zbog toga da se boji svoje senke i nikakve beneficije nemaš od toga, onda su neke njegove monstruozne partije dokazale kakav je igrač.