@kb8 ::Pa u pm i te operacije, ko da su ga rezali u srednjem vijeku usred Amazone pa se malo inficiralo il tak neki qratz...
I još je to platio iljadu miliona nekih novaca...
On je već ko zna koji slučaj koji je najebo poradi takvih sranja koja nemaju veze s izvornom ozljedom zbog koje je uopće završio na stolu...
Pre 7 godina kad sam ja najebao sa operacijama, kod nas u bolnici naravno, sedim u cekaonici da me previjaju i psujem, jer sam dobio neku infekciju unutar rane, a vec sam imao sepsu pre toga. I pricam sa lekarom, jbt u 21.veku dobijem infekciju , kako je to moguce, a rana je bila cista pre toga, tj sa Banjice sam izasao bez problema, u KC Kragujevac sam na previjanju dobio neko sranje, 2 meseca mi se cedila rana i nije mogla da zaraste.
I on u fazonu, sine pa gde si onda dosao u bolnicu, ovde su svi bolesni, ne dolaze na piknik, vec zato sto imaju ko zna sta, bolnica je uvek puna opasnosti. Jebem ti logiku.
I onda nastavak price, KC ima 12 operacionih sala, i NULA za kardiohirurgiju, doktor koji je bio u Kamenici na specijalizaciji, prica, zasto u KG ne rade te operacije, iako je to specijalizirao. Sve operacije , osim torakalne kardio se smatraju "prljavim" procedurama, i kao takve sa sobom nose opasnost od zaraza, infekcija i sl.
Zato mora da postoji samo sala za karadio procedure, i iskljucivo za to, koja se sterilise po tim nekim specijalnim principima, inace bi uspesnost operacija bila drasticno manja.