jbg da je Winston bilo sta odirao, Fitz bi zario i palio u druggom klubu na Floridi.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
S'obzirom da nema DFJa, i da su zbog toga dali BB5 20mil, a ne Kazinsu, da bi Remzi dobio zasluzene pare.@SymphonyX ::Mozda na kraju sledece sezone ako bude problema oko novog ugovora, a vjerovatno ce ih bit.
Nije, da je tako BB bi odigrao nesto, a ne ovako.@SymphonyX ::NE mec all over again.
Da si me pitao rekao bih ti da sam igrao na Bafalo.@dr.dule ::Jax me oborio 5 put ove godine na kladzi. sve mislim sada ce pobediti a ni Bafalo nisu u stanju. stvarno sramno od SB kandidata.
I QB treba da zamene svakako, BB jedan od najgorih startera trenutno.@mardok ::https://www.bigcatcountry.com/2018/11/26/18112638/nathaniel-hackett-shocked-by-firing-says-he-thought-he-was-called-in-to-discuss-a-quarterback-change
Radije bih Fiza, ili Foles, Keenam...@The Bad Man ::Nek se zamene sa Tampom za Winstona. Možda je do sistema
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|