U jednoj ligi sam uspeo da od 2:4 dodjem do 4:4. Sada kada nemam OBJa, uskocio Allen u startnu postavu i svi WR su mi pokidali. Melvinu Gordonu oprastam slabiju partiju, bice on dobar kasnije.
U drugoj me usrao Venc, pa sada strepim. Inace ceo duel moje sanse za pobedu se krecu od 84-92%. Sada nakon Venca pale su na 76%. Na kraju samo +6 za mene. Ja imam Fournetta, protivnik White LB iz Tampe koji je prethodne dve nedelje imao poene na nivou RB. Bice mi krivo ako ne uspem da vezem dve pobede uprkos povredi CMCa i kako je isao tok meca. Pobeda i povratak CMCa bi bio veliki boost za poslednju trecinu sezone. Moze vecerasnja tekma bas da prelomi dalji tok sezone. Treba mi jedna ruzna pobeda, jer ce sigurno neko razbiti moj tim u narednim nedeljama.
Bio sam miran i stalozen za fantazi do proslog vikenda, pa je prvo dosao high-scoring game gde sam se provukao i sada ova situacija gde postoji mogucnost da od sigurne pobede budem porazen.
Budim se veceras da gledam Tampu, pa bolje da mi fantazi usere vece nego da bude prva vest koja ce da me presece ujutru. Taman cu i malo da promenim bioritam zbog izbora.