Mi cemo imati mnogo, ali bas mnogo prostora u SC sledece godine. Osim Wilsona, nece biti igraca sa 10+mil. Tako da ne ocekujem nikakav problem oko produzenja Wagnera. Jedan od razloga zasto su trejdovali Klarka je upravo Bobijev ugovor.
Kerol je pre neki dan pricao o mogucnosti formiranja sampionskog tima sa QB-om koji ima 16% ukupnog SC-a. I on kaze da ce pokazati da je to moguce, a kao glavni razlog za to je naveo jaku 2018 draft generaciju (zanimljivo glediste uzimajuci u obzir sta su pokazali do sada) , 11 pikova ove godine I 11 pikove sledece godine.
Inace osim Wagnera, na naplatu dolazi i Reed (moje prognoze su 13-15mil) I Ifedi (7-8mil). Sa obijicom postoji rizik jer se ocekuje da ove sezone potvrde koliko vrede. I sada ako ih platis pre ove sezone a oni odigraju lose onda si se sjebao, a ako ih ne platis odmah a oni pokidaju, u sledecoj off sezoni ce traziti pare koje neces moci (zeleti) da im das.
Kada se u ponedeljak docepam kompa dacu neko moje vidjenje trenutnog rostera, situacije u kojoj se nalazimo, sansi u ovoj I narednim godinama za titulu itd..
Mada ce 7maj ce biti jako bitan datum, jer ce tim sigurno drugacije izgledati nakon toga...