A Weddle-a niko ne spominje? To je igrac, Wallace je samo stop-gap dok Perriman ne proigra.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
pisano je na off season temiMifoche ::A Weddle-a niko ne spominje? To je igrac, Wallace je samo stop-gap dok Perriman ne proigra.
samo sto je trenutno drugi najplaceniji sejfti u ligiOl' Dirty Bastard ::Weddle je carina, jos sam procitao da je odbio 2 vece ponude od nase, znaci nije jurio pare nego zeli da igra i dalje.
Steelers ::samo sto je trenutno drugi najplaceniji sejfti u ligiOl' Dirty Bastard ::Weddle je carina, jos sam procitao da je odbio 2 vece ponude od nase, znaci nije jurio pare nego zeli da igra i dalje.![]()
Mifoche ::Znam da ste ispizdeli sto ste izvisili za njega. I ja bih na vasem mestu. Samo mi nije jasna potreba da se brani FO kad zajebu stvar. Isto kao na draftu prosle godine.
Mifoche ::@WildRaven
Ravens-i su uvek kontenderi. Jedna losa sezona ne moze to da pokvari. Toliki broj povreda prosle godine ne bi nijedan tim izdrzao.
P.S. Pitaj Patriote koga ne vole da vide u plejofu
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|