Ja bi ipak voleo Srećka nazad u Coltsima. Bolje je za sport generalno.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Niger iz huda likes this post
kb8 ::A dobro, to je uvijek tema o kojoj se da raspravljat danima...
Dovoljno mi je vidjet W niz Miamia ove godine...
No opet s druge strane kažu, nećeš se pravdat za tekme koje igraš, nisi ti sastavljao raspored...
Mislim, je'iga, mi smo ove godine igrali 9 tekmi protiv ekipa koje su u PO doxu Pacekersi igrali 6 takvih npr...
O rasporedu koji nas čeka nagodinu neću ni pričat, to će tek biti šou, Ramsima npr još i više...
Je'iga, to valjda tako mora biti...
Zver ::kb8 ::A dobro, to je uvijek tema o kojoj se da raspravljat danima...
Dovoljno mi je vidjet W niz Miamia ove godine...
No opet s druge strane kažu, nećeš se pravdat za tekme koje igraš, nisi ti sastavljao raspored...
Mislim, je'iga, mi smo ove godine igrali 9 tekmi protiv ekipa koje su u PO doxu Pacekersi igrali 6 takvih npr...
O rasporedu koji nas čeka nagodinu neću ni pričat, to će tek biti šou, Ramsima npr još i više...
Je'iga, to valjda tako mora biti...
Sve je to istina, al to ne znači da sad od njih treba praviti ne znam šta. Imali su boza raspored, to iskoristili i voila. I onaj zadnji PO nastup Giantsa je bio takav. U regularnom delu pogubili sve utakmice protiv dobrih ekipa ( s izuzetkom dve sretne pobede protiv Dalasa ), svaka pobeda bila protiv ispodprosečne ekipe. Dešava se, uvek ima neko takav.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|