Danijel Lg ::da čujemo šta domačini predlažu
supe i čorbe ne jedem
U vojvodini su uglavnom paprikaši, gulaši i čorbe
al naćićemo nešto komadno
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Danijel Lg ::da čujemo šta domačini predlažu
supe i čorbe ne jedem
Gazda Miki ::nemojte zajebavati, da dođem u vojvodionu posle X godina a da ne kusnem malo gulaša...
Danijel Lg ::ma mogu i ja gulaš kad svi umaču
šalim se, nećeš morati... Kontam da u restoranima ima nešto osim gulašaDanijel Lg ::dakle gulaš kažete
dr.dule ::sirko jel ima neka kucica neposredno uz nas regrutni centar . bice vise delegata nego sto moze stati u rezervisanu kucu.
usput. moze li se naci neki lonac od 10tak litara. pada pripalimo vatru i napravimo taj gulas. evo ja cu ga napraviti.
za kućicu nisam se raspitao, ali napravićemo mesta... Ni pod nije loš, ja cu poneti nesto pa dole spavati... U poslednjem slucaju kad se bude znao taan broj, ako ustreba pitacu tu u okolini... Ima tu 15ak vikendica okolo.dr.dule ::sirko jel ima neka kucica neposredno uz nas regrutni centar . bice vise delegata nego sto moze stati u rezervisanu kucu.
usput. moze li se naci neki lonac od 10tak litara. pada pripalimo vatru i napravimo taj gulas. evo ja cu ga napraviti.
Gazda Miki ::dr.dule ::sirko jel ima neka kucica neposredno uz nas regrutni centar . bice vise delegata nego sto moze stati u rezervisanu kucu.
predlog prihvaćen
imam ja pravi kotlić, sa tronožcem
Robert De Niro ::
što se tiče gulaša, sigurno ima na toj vikendici i kotlić i tronožac.
pa imaju godinama tu vikendicu, valjda misle i na tako neštoGazda Miki ::ah,
kotlić za paprikaš
ne valja za gulaš...
Gazda Miki ::i meni,
stavri se odvijaju nestvarnim tokom.
gušt do gušta
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|