NFLFS
Da biste u potpunosti uživali u radu našeg foruma, molimo Vas registrujte se.

You are not connected. Please login or register

Goto page : 1, 2  Next

Najbolji QB?

38% 38% [ 10 ]
42% 42% [ 11 ]
3% 3% [ 1 ]
15% 15% [ 4 ]
0% 0% [ 0 ]
0% 0% [ 0 ]
0% 0% [ 0 ]
0% 0% [ 0 ]
0% 0% [ 0 ]
Total Votes : 26

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 2]

1 Najbolji QB on Mon Feb 22, 2010 7:33 pm

Sirmium Samurai

VIP
VIP
Budimo realni, ovo će biti trka izmedju prve dvojice, ostali su tu pro forme. Imajte u vidu da biramo tim sezone.

Moj glas - Dru Bris, jasno je i zašto - pravi lider tima, odličan motivator i vodja i kada vode i kada gube, o njegovim bacačkim sposobnostima da ne pričam, sasvim moguće najprecizniji passer koji je igrao u NFLu.

http://www.takolako.rs

2 Re: Najbolji QB on Mon Feb 22, 2010 8:44 pm

iceman

VIP
VIP
Ma da Drew Brees nema sta.....

Mes Que un Club....

QB#12, NFL FANS SERBIA TEAM!!!!!
http://iceman@nfl-fans-serbia.com

3 Re: Najbolji QB on Mon Feb 22, 2010 8:51 pm

T-Wolf

VIP
VIP
Ja sam glasao za Paytona iz prostog razloga sto je napad IND u potpunosti jednodimenzijalan. Svi protivnici su znali da ce Payton da baca i da nema sansi da trce, a on je i pored toga bacio 4500 yardi i 33TD.

Minnesota I BLEED PURPLE Minnesota

4 Re: Najbolji QB on Mon Feb 22, 2010 10:54 pm

Raising Arizona

Moderator
Moderator
T-Wolf wrote:Ja sam glasao za Paytona iz prostog razloga sto je napad IND u potpunosti jednodimenzijalan. Svi protivnici su znali da ce Payton da baca i da nema sansi da trce, a on je i pored toga bacio 4500 yardi i 33TD.

Pametno brate, otvorio si mi oci, htedoh da kliknem na Isusa Brisusa. Very Happy Plus se Gejtonu Celavi povredio na celu sezonu, ko je ocekivao od Haicanina i Kulera da ce da pohvataju sve ono?

No love for the haters
Mad cause I got floor seats at the Lakers
See me on the 50 yard line with the Raiders
Met Ali he told me I'm the greatest

5 Re: Najbolji QB on Mon Feb 22, 2010 11:23 pm

klodovik

VIP
VIP
I ja sam glasao za Pejtona. Smatram da je do sada dovoljno dokazao kakva je veličina, a u ovoj igri nije dovoljno da samo imate dobrog QB-a da bi ste imali rezultat. Pored njega, potrebna je kompletna ekipa...

6 Re: Najbolji QB on Tue Feb 23, 2010 12:32 am

T-Wolf

VIP
VIP
Raising Arizona wrote:
T-Wolf wrote:Ja sam glasao za Paytona iz prostog razloga sto je napad IND u potpunosti jednodimenzijalan. Svi protivnici su znali da ce Payton da baca i da nema sansi da trce, a on je i pored toga bacio 4500 yardi i 33TD.

Pametno brate, otvorio si mi oci, htedoh da kliknem na Isusa Brisusa. Very Happy Plus se Gejtonu Celavi povredio na celu sezonu, ko je ocekivao od Haicanina i Kulera da ce da pohvataju sve ono?

Jos da ti otvorim oci i shvatis za koga navijas... tongue

Minnesota I BLEED PURPLE Minnesota

7 Re: Najbolji QB on Tue Feb 23, 2010 6:39 am

jax

Rookie
Rookie
dje je cutler na ovom spisku Laughing Laughing

brees naravno Cool

8 Re: Najbolji QB on Tue Feb 23, 2010 6:59 am

Pats 4ever

VIP
VIP
alo bre patriote sta izdajete,ovaj ajs i Vlada samo gledaju da izdaju,BREJDI BREEE Very Happy

" alt="" />
http://www.nfl-fans-serbia.com/profile.forum?mode=editprofile

9 Re: Najbolji QB on Tue Feb 23, 2010 7:15 am

mr.Twitter

Moderator
Moderator
Pajser naravno. on i od panjeva pravi wr (garkonj i kolic). naravno da je Brejdi vrh vrhova ali nek napravi od Aikmana i Slatera sledece sezone vrhunske wr i prebacice Pajsera.

e sada ce da se rusi!

10 Re: Najbolji QB on Tue Feb 23, 2010 8:07 am

Pats 4ever

VIP
VIP
dr.dule wrote:Pajser naravno. on i od panjeva pravi wr (garkonj i kolic). naravno da je Brejdi vrh vrhova ali nek napravi od Aikmana i Slatera sledece sezone vrhunske wr i prebacice Pajsera.

nije Aikman vec Aiken

Ae i ti chicha ceo zivot ima vrhunske risivere,samo vrhove kroz celu istoriju,imao zadovoljstvo da ima Marvin Harrisona u timu koji je definitivno jedan od najboljih ako ne i najbolji risiver bio godinama u nflu,sad ima pouzdanog Wayna,a za Garcona i Collia ne bih rekao da su toliko lose da se od njih napravi nesto,Clark?da ne pocinjem

dzaba mu cela pajser brigada kad Tomica dobije Welkera nazad plus Edelman,za treceg cemo onog tvog bolnicara Tata

" alt="" />
http://www.nfl-fans-serbia.com/profile.forum?mode=editprofile

11 Re: Najbolji QB on Tue Feb 23, 2010 8:20 am

Dane Fletcher HOF

VIP
VIP
Pajser jebe kevu, kolko god mi mrsko bilo da napišem...

12 Re: Najbolji QB on Tue Feb 23, 2010 8:39 am

mr.Twitter

Moderator
Moderator
za Garcona i Collia ni familija nije znala a kamoli nfl skauti.

naravno Velker , Edelman i Tate su odlicni izbor ali problem je sto se radi o gotovo istim tipovima igraca. slot WR. valjda izaberu jedno dva klasicna WR slabije draft reklame i napravi isti kvalitet kao ova dva Pajserova panja.
usput kakve veze ima kako se zove Aikman ili Aiken . dobar je jedino za specijaln tim kao i Slejton.

e sada ce da se rusi!

13 Re: Najbolji QB on Tue Feb 23, 2010 8:41 am

kb8

Moderator
Moderator
Opet ista prica kao i kod O linea... Koliko god ne volim Paytona i koliko god mi Brees bio drazi, valja Paytonu skinut kapu jer u jednodimenzionalnom napadu kakav imaju Coltsi i s WR koji su u najmanju ruku slicniji nekoj ekipi koja je izabrana random iz publike, on je ove godine napravio brojke koje su fenomenalne...

14 Re: Najbolji QB on Tue Feb 23, 2010 10:22 am

Peyton Manning

Admin
Admin
Peyton,naravno.

“I’ll always be a Colt. I always will be. That’ll never change.” - Peyton Manning
"The #18 jersey will never be worn again!" – Jim Irsay

http://nfl.com/

15 Re: Najbolji QB on Tue Feb 23, 2010 12:16 pm

brugi82

VIP
VIP
Takodje za Paytona. Mislim da svojom pojavom, organizacijom, akcijama kontrolise utakmice. To je nacin na koji QB treba da igra. Breesus je sjajan takodje, ali ipak mislim da je Payton za dlaku bolji.

16 Re: Najbolji QB on Tue Feb 23, 2010 1:50 pm

Colts fan

Rookie
Rookie
Covek bez koga Coltsi ne bi bili tamo gde jesu-Peyton Manning

17 Re: Najbolji QB on Tue Feb 23, 2010 2:13 pm

Dane Fletcher HOF

VIP
VIP
isto važi i za Saints-e, ali je Pajser zaista najbolji QB.

18 Re: Najbolji QB on Tue Feb 23, 2010 2:16 pm

Colts fan

Rookie
Rookie
Brett Favre wrote:isto važi i za Saints-e, ali je Pajser zaista najbolji QB.

Msm da bi u takvom sistemu koji forsiraju Saintsi Kurt Warner igrao isto ako ne i bolje od Breesa

19 Re: Najbolji QB on Tue Feb 23, 2010 2:25 pm

Dane Fletcher HOF

VIP
VIP
Colts fan wrote:
Brett Favre wrote:isto važi i za Saints-e, ali je Pajser zaista najbolji QB.

Msm da bi u takvom sistemu koji forsiraju Saintsi Kurt Warner igrao isto ako ne i bolje od Breesa

hmmm, teorija, nije nemoguće.

S.Payton je glavni dasa u Saintsima i njegova genijalnost je glavni razlog što je Brees tu gde jeste.

20 Re: Najbolji QB on Tue Feb 23, 2010 3:15 pm

Colts4Life

Hall of Fame
Hall of Fame
Peyton Manning...jasno je i zasto..kralj.. Cool

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 2]

Goto page : 1, 2  Next