Nikad nije rano!
Colts vs Saints
Colts vs Saints
Re: Super Bowl on Fri Jan 29, 2010 11:59 pm
Re: Super Bowl on Sat Jan 30, 2010 12:39 pm
Re: Super Bowl on Sat Jan 30, 2010 3:00 pm

Re: Super Bowl on Sat Jan 30, 2010 5:01 pm

Re: Super Bowl on Sat Jan 30, 2010 6:02 pm
Sirmium Samurai wrote:Kakva gej fotka...

Re: Super Bowl on Tue Feb 02, 2010 9:53 pm
Re: Super Bowl on Tue Feb 02, 2010 9:55 pm
zvaljo wrote:Da li ce sjekire poceti da padaju nocas ili ne, ne znam ali desilo se. Dva vrsna strucnjaka Vic Carucci and Steve Wyche su, stidljivo doduse, dali blagu prednost Coltsima u SB. Ko sto nije bitno koliko su Patriote lose i krljave da ih svi nazivaju Team to beat i Superbowl contender tako je totalno nebitno kolko Coltsi treba da budu dobri da ih supcine koje sebe nazivaju sportskim novinarima proglase favoritima. A svojevremeno sam ovako poglup mislio da tipovi poput Dobrosava Gajica i Slavka Cvitkovica mogu da postoje samo u semi bivseg JRT-a.
Nista, sledece sezone otvaram topik prognoze eksperata gdje ima sve da ih raskrinkam i pokazem svijetu da su grdji prognozeri i od mene, koji dosad u PO ima 2 od 10.

"Red Star is my dream, and Manchester United is a proof of my football success!" by Nemanja Vidic 
Re: Super Bowl on Wed Feb 03, 2010 3:09 pm

Re: Super Bowl on Wed Feb 03, 2010 6:20 pm
of
belongs to

Re: Super Bowl on Wed Feb 03, 2010 8:30 pm

Danijel LG wrote:Federico de Soya wrote:Ima li kakav Šermanoliki korner za naš posrnuli sekonderi džajantski?
recimo CB Logan Ryan, Rutgers
Re: Super Bowl on Wed Feb 03, 2010 8:52 pm
dr.dule wrote:sedeo sam pet minuta na desnoj ruci sve dok ona nije utrnula kako bi sa njom mogao nesmetano da glasam a da nemam osecaja sta. smrc , smrc , smrc.
Colts vs Saints

Similar topics