Ne slusao ga drugi put
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Dobbs, as cool as you like on his only play of relief. pic.twitter.com/jw1m6dFMIb
— Patrick Brown (@pbrown247) November 4, 2018
Zato sto ove sezone fokus napada nije na njega. To sam i ja uocio. Od starta sezone fokus je na Smit Šusteru. To se mozda radi da bi odbrane malo sklonile pogled sa AB i obratile paznju i na druge igrace. Proslih god sve je islo preko AB. I znalo se ako je treci daun kome ide lopta. Pa su to odbrane udvajale i opet nisu znali sta ce s njim. Pa im je onda bio onaj princip pustomo ab da odigra svoje i poentira a druge da zaustavimo.@Peyton Manning ::AB je odlican kao i uvek, ali fali nesto u njegovoj igri, ona uobicajena atraktivnost, highlight potezi..ne znam zasto
Moguce. I pored svega toga on ima 9 TD, sto sam tek sad video, nisam imao pojma da ima toliko.@Steelers ::Zato sto ove sezone fokus napada nije na njega. To sam i ja uocio. Od starta sezone fokus je na Smit Šusteru. To se mozda radi da bi odbrane malo sklonile pogled sa AB i obratile paznju i na druge igrace. Proslih god sve je islo preko AB. I znalo se ako je treci daun kome ide lopta. Pa su to odbrane udvajale i opet nisu znali sta ce s njim. Pa im je onda bio onaj princip pustomo ab da odigra svoje i poentira a druge da zaustavimo.@Peyton Manning ::AB je odlican kao i uvek, ali fali nesto u njegovoj igri, ona uobicajena atraktivnost, highlight potezi..ne znam zasto
E sad se malo okrece fokus na Dzu Dzua, da bi eventualnim ulaksom u plej of antonio braun imao vise prostora. To je moj rezon
Isto i ja pricam zadnje 2 nedelje. Previse kazni koje nas plako definisu u ovoj sezoni. Ali i koje nas srecom jos ne kostaju, ali bolje da smo zato izgubili sad nego bitan mec u plejofu.@BasBetis ::Ako reše prestati da prave nepotrebne, idiotske i neobjašnjive prekršaje ne brinem se ni za jednog od ovih protivnika. Sve ukupno mi ekipa deluje solidnije nego prošle godine (sem tih prekršaja koji će biti problem u plejofu).
Odakle ti ta info? Cetvrti@Peyton Manning ::Prvi 158.3 rating u karijeri. Svaka cast na igri, jos je povredjen i short week
Rotoworld ili Score..nisam siguran. Pogresili su znaci.@Steelers ::Odakle ti ta info? Cetvrti@Peyton Manning ::Prvi 158.3 rating u karijeri. Svaka cast na igri, jos je povredjen i short week
On i Pejton Mening imaju najvise
Ben Roethlisberger and Peyton Manning have four; Kurt Warner had three; and Craig Morton, Dave Krieg, Ken O'Brien, and Tom Brady have two.
Ben Roethlisberger is the only quarterback with multiple perfect ratings in a single regular season, when he achieved the feat twice in 2007.
Gurleya ne treba zaboraviti,@SymphonyX ::Meni nije jasno kako oni cesce ne uvaljuju masu poena. Najbolji par receivera lige, TOP3 OL lige i odlicni Conner. Ben je na konstantnom nivou zadnjih godina, a opet im se desi da ostanu na po 20 poena.
Ove price oko Bena i MVP-a su ludost. Brees i Mahomes igraju na ludackom nivou. Niko nije ni blizu realno.
Poslednji put izmenio Steelers dana Sub 10 Nov 2018, 10:30, izmenio ukupno 4 puta
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|