cim ga je Favre pohvalio pre meca znaci mali ima kapacitet.
fudbal se preselio u carstvo kocke, šljoke i rava. idealno mesto za život Dulo sa mesta no.4 , bira sejftija sa univerziteta Plavi Egej , Ραλλία Χρηστίδου
Favr i Males su bili na istom koledzu. Southern Miss
fudbal se preselio u carstvo kocke, šljoke i rava. idealno mesto za život Dulo sa mesta no.4 , bira sejftija sa univerziteta Plavi Egej , Ραλλία Χρηστίδου
ako tako nastavim vidim vec da se Dzimi G vraca u Boston.
dobili smo novog ljubimca foruma. Abdulah proslost. ziveo Nik Malens
nisam znao za ovo. potpuna pogubljenost sudija i dobro je za razliku uociti reakciju letargicne americke publike. pocetak huliganstva zato su im zabranili staklene boce ali steta sto ne utrcase u teren
Nepobedivost je stvar odbrane, ranjivost je stvar napada.
Pokusali su neki izgleda al pohapise ih. Nije mi jasno samo sto nisu zavrsili utakmicu odma na terenu, samo jedan kneel down i bezanija. Pogubljenost totalna. A ovo gadjanje kod tunela me podseca na onaj derbi, mislim da je prvi mec Stojkovica u Partizanu na Marakani
Od necega se moralo poceti, pokupljeni igraci iz Klivlanda samo cisto da budu neka imena na papiru tu. Posle toga se od prvog drafta pocelo praviti nesto veliko. Znam da si Zvezdas, jel to onda znaci i da je Zvezda izvorni FMP?
Ne kladim se na svoje ekipe al kad bi igrao onako sa strane igrao bi na Steelerse samo zbog vece kvote. Bas mislim da ce biti jako neizvesna utakmica tako da cisto zbog toga.
Nije ovo kladionica, nego nas trojica ispogadjamo sve parove kola pa poslednji placa pice, a sabiramo pa poslednji overall vodi na klopu. Cisto malo zabave, nista veliko.
"Shvatio sam da je uživanje jedini pravi razlog življenja" - Adebayor