u 4 nocu
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
@Peyton Manning ::Kad ces to pustati, da znam da tad ne dolazim?@Zona do trona ::To ti objasnjavam.![]()
Ako zelis Jelu,morace dj Dane malo u cosak,da moja malenkost,kao sluzbeno lice, udari pecat samitu.![]()
Pustio sam ovo sto si okacio, ispreskakako do sredine i jedva izdrzao 10sekundi..@Zona do trona ::@Peyton Manning ::Kad ces to pustati, da znam da tad ne dolazim?@Zona do trona ::To ti objasnjavam.![]()
Ako zelis Jelu,morace dj Dane malo u cosak,da moja malenkost,kao sluzbeno lice, udari pecat samitu.![]()
Kada cu pustati?
Zavisi od momenta inspiracije?![]()
Poseti Dva galeba, Werige ili Paradiso u NS, pa ces saznati@Zona do trona ::@Peyton Manning ::Ako dodjemo Darko i ja, mora biti Maye Berovic, Prijovicke..
Da mi je znati,kakva je tek ovo muzika!![]()
Da, ali blize tome da ne igra.@Wild Raven ::Šta kažu za CP. Jel GTD!?
Mislilo se to i prosle godine pa je bio na izduvnim gasovima u zavrsnicama protiv GS, a nije se toliko trosio kao ove godine.@Zona do trona ::@SymphonyX ::Nisam mislio na rezultat serije vec na njegov energetski nivo. Ljeto ce biti jako zanimljivo,mada sreca sto se PO ( barem ova finala) oduzio pa ce i to pozitivno uticati na cap.
Simfoni,mislim da ce Lebron i u finalu imati energije na pretek,problem protiv HOU i GSW je sto su Cavsi debelo u deficitu scorera u odnosu na te dve ekipe.
@kb8 ::Sunpora ti ne jebem koja jebena divljina...
Totalna antipropaganda košarke...
Morat ću sinu definitivno pripremit Lakerse s početka tisućljeća, Bullse iz 90ih i dalje da ne nabrajam da vidi kaxe košarka igra i šta znači razmišljat dok igraš...
Ja ovima ni krumpir ne bi dao da gule jer bi previše smeća napravili...
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|